- 15 Şubat 2013
- 24.953
- 94.400
-
- Konu Sahibi erdoganilknur760
E ne oldu o kiz sonraNasıl dolandirildiniz?
Daha geçen bir hukuk öğrencisi video atmıştı, evde paketleme işi bulmus..bilgilerini gondermis falan. Önce guvenebilmek için para istemişler, sonra kargo 400 lira tuttu alıcı ödemeli bize yollayın demişler, sonra başka sebepten 1500 istemişler.
Kiz ödemeyince 'bizi yarıyolda bıraktın,70 bin lira bedeli var' falan filan,saldırgan tavirlar. Kız telefonu kapatınca da babasının adresini,ninesinin tcsini falan atmışlar 'seni buluruz o cezayı odetiriz' diye.
Olaylar olaylar. Yani evden paketlemeye de guvenmeyin.
150 bin yüksek bir rakam, nasıl gonderdiniz?
Nasıl dolandirildiniz?
Daha geçen bir hukuk öğrencisi video atmıştı, evde paketleme işi bulmus..bilgilerini gondermis falan. Önce guvenebilmek için para istemişler, sonra kargo 400 lira tuttu alıcı ödemeli bize yollayın demişler, sonra başka sebepten 1500 istemişler.
Kiz ödemeyince 'bizi yarıyolda bıraktın,70 bin lira bedeli var' falan filan,saldırgan tavirlar. Kız telefonu kapatınca da babasının adresini,ninesinin tcsini falan atmışlar 'seni buluruz o cezayı odetiriz' diye.
Olaylar olaylar. Yani evden paketlemeye de guvenmeyin.
150 bin yüksek bir rakam, nasıl gonderdiniz?
Tehdit icin kullaniyolar heralde. Yazik yaBir de nüfus cüzdanının önlü arkalı fotoğrafını isteyenler varmış. Sanki sigorta yapacak
evde paketlemeye de girip kendinizi riske atmayın güvenilir bi iş bulun instagram üzerinden bu hesapları son zamanlarda ben de çok fazla görüyorum ama azıcık bakınca dolandırıcı oldukları belli oluyor herkes dikkatli olsun03.06.2023 tarihinde dolandırıldım Instagram üzerinden Hepsiburada günlük yüksek kazanç yazısıyla bir linki tıkladım üye oldum olmaz olaydım. Benden parça parça toplamda görev bitene kadar 150bin tl yatırmış oldum işlem bitene kadar anlamış değildim durumu bu hafta karakola gidip şikayette bulundum ve 3 ayda savcılığa sevk edileceğini 3-5 seneye de sonuçlanabileceğini söyledi. Ben bir sürü kredi, kredi kartı avansı çektim aylık ödemeleri çok yüksek aldığım yetim aylığı da kesilirse iki yaşındaki kızımla ortada kalacağım bu dolandırıcı lar dan paramı geri almak imkansız olabilirmiş napmam gerekiyor hiç bilmiyorum her ayın 4ü kredi kartı ve kredi ödeme günüm .
Gorev bitene kadar parca parca para yatirmis. Gorev ne acaba?
İste Onun kaptırdığı ogrenci haliyle 600 lira falan, öyle kurtulmuş şikayet etmis karakolaE ne oldu o kiz sonra
İnan bir insanın seceresini bulmak çok kolay. Benim arkadaşım aile politikalarda calisiyor, adını soyadını bildiği herkesin ikmetgahina,nüfus kaydına bile erişen bir sistemi var. Çağrı merkezinde borc ödeme biriminde çalışan arkadaşımin da aynı sistemi vardı, telefonu acmayanin, borcunu odemeyenin akrabasını bulur,onlara rezil ederdiBir de nüfus cüzdanının önlü arkalı fotoğrafını isteyenler varmış. Sanki sigorta yapacak
Bunu tıklayıp ya aslında para var da bloke var bende bana iki bin yollayın actirayim diyesim geldi.Bu mesaja da inanıp dolandırılmazsın yani
Eki Görüntüle 3260985
İste Onun kaptırdığı ogrenci haliyle 600 lira falan, öyle kurtulmuş şikayet etmis karakola
İnan bir insanın seceresini bulmak çok kolay. Benim arkadaşım aile politikalarda calisiyor, adını soyadını bildiği herkesin ikmetgahina,nüfus kaydına bile erişen bir sistemi var. Çağrı merkezinde borc ödeme biriminde çalışan arkadaşımin da aynı sistemi vardı, telefonu acmayanin, borcunu odemeyenin akrabasını bulur,onlara rezil ederdi
Kvkk hak getire
Bana bugün gelen de buBu mesaja da inanıp dolandırılmazsın yani
Eki Görüntüle 3260985
Kimse demedi mi size; bir iş karşılığı sizden para istenirse o işten koşarak uzaklaşın diye. Geçmiş olsun03.06.2023 tarihinde dolandırıldım Instagram üzerinden Hepsiburada günlük yüksek kazanç yazısıyla bir linki tıkladım üye oldum olmaz olaydım. Benden parça parça toplamda görev bitene kadar 150bin tl yatırmış oldum işlem bitene kadar anlamış değildim durumu bu hafta karakola gidip şikayette bulundum ve 3 ayda savcılığa sevk edileceğini 3-5 seneye de sonuçlanabileceğini söyledi. Ben bir sürü kredi, kredi kartı avansı çektim aylık ödemeleri çok yüksek aldığım yetim aylığı da kesilirse iki yaşındaki kızımla ortada kalacağım bu dolandırıcı lar dan paramı geri almak imkansız olabilirmiş napmam gerekiyor hiç bilmiyorum her ayın 4ü kredi kartı ve kredi ödeme günüm .
Bunu tıklayıp ya aslında para var da bloke var bende bana iki bin yollayın actirayim diyesim geldi.
Allah'tan param yokOraya tıklayınca zaten bilgilerini çekmiş oluyorlar, bloke olmadığını görürler zaten parayı çekerken fkfkgk
Telefonu nerden bulmuşlar kiiiiiiiBana bugün gelen de buEki Görüntüle 3260986
Büyük konuşmak istemem ama çay söylemeden önce bile menüye bakan biriyim, borç veriyorsam eşe dosta dolar veririmkimseye benden kolay kolay kuruş cikmaz.
Tabii Allah sasirtmasin. benim psikolog akrabami da dolandirdilar telefondanbir anlık bir şey insanin kanmasi
Bana bugün gelen de buEki Görüntüle 3260986
Büyük konuşmak istemem ama çay söylemeden önce bile menüye bakan biriyim, borç veriyorsam eşe dosta dolar veririmkimseye benden kolay kolay kuruş cikmaz.
Tabii Allah sasirtmasin. benim psikolog akrabami da dolandirdilar telefondanbir anlık bir şey insanin kanmasi