Kredi cekmek mantikli olabilir mi ??

Cok haklisiniz dediginiz gibi daha cok zarara ugrayabiliriz.Birilerinden fikir almaya ihtiyacim vardi cunku kimseye anlatamadim bu durumu. Cok tesekkur ederim aydinlattiniz beni kredi isi cok riskli olurdu. Kiralamak yerinede takisiz gidecrm kim ne derse desin kimseyi ilgilendirmez bu benle esimin hayati.

Bende esime verdin tum altinlarimi pismanmiyim aslaaa..nasil pisman olurum ki..o benden altinlarimi alip gidip zevki sefa icinde yemedi..borcumuzu kapatmasa bu seferde evde huzursuzluk olucakti illaki..
Cunku insan bu taksitle aldigi biseyin 3.taksidinde bile sklyr...
Onun icin siz hic canibizi skmayin kasa hesabi pahali geldi gereksiz geldi bende takmaktan hoslanmiyorum evde tek kaliyorum korkuyorm onun icin bozdurup banka hesabina yatirdik deyin ...esinizi de mahcup birakmayin bu konuyu acarak size karsi o sizin esiniz zaman gectikce anlayacaksinz yaninizda tek kalanin esiniz olacagini...

Ben ilk sene altınlarımı bozmadım,sonraki sene araba aldık. Altınlar varken asla takmadım çünkü sevmiyorum. Takısız gidin takmayı sevmiyorum, bankaya yatırdık diyin. Yeni mezunsunuz sanırım,atama için uğraşsanız tek derdiniz bu olmalı aslında.Kardeşim öğretmen,bazı günler evde mesela bu hafta tek gün gitti. Ders saatine göre geç gidiyor çoğu zaman erken dönüyor. Atansanız bebeğinize ve size çok yarar bu çalışma şekli.

Altın takmadınız diye neden sönük olasınız?
Kötü mü eşinize destek olmuşsunuz. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Ben milletin ağzı için kredi çekmeyi uygun bulmadım. Hem bebeğiniz olacak, tek maaşlısınız.
Konuşan konuşsun, üç gün konuşur sonra keser sesini.

Evet cok haklisiniz. Dediginiz ggibi benim esimde zevk sefa icin kesinlikle kullanmadi altinlarimi gizumun onunde hepsini borclara yatirdi. Cok tesekkur ederim :))

Cok dogru. Aslinda belkide ihtiyacim olan boyle fikirlerdim iyiyiki de bu konuyu actim da aydinlandim

Evet cok haklisiniz. Dediginiz ggibi benim esimde zevk sefa icin kesinlikle kullanmadi altinlarimi gizumun onunde hepsini borclara yatirdi. Cok tesekkur ederim :))
zevk sefa için de kullanabilirsiniz, isterseniz bozdurup dağıtırsınız. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Kendinizi açıklama yapmak zorunda hissetmeyin hiç.
Bu konuda herkes dış kapının mandalı. Altın alınır, ev araba alınır, hepsi olur.
Başkası için değil, kendiniz için olmalı.
Soran olursa bozdurup bebeğim için hesaba yatırdım dersin olur biter. Borç açıklaması, bütçe izahı yapmayın kimseye.

Evet yeni mezun oldum 2014 luyum. Ders calismam lazim biliyorm sinavada az kaldi ama calisma istegim hic yok yapamiyorm kac kez denedim olmuyo ama basarmaliyim kendim icin cocuhum icin yapicam insallah

Hamile halinizle bunları dert etmemelisiniz. Eşinizle sırt sırta verip yerine koyarsınız uzun vadede. Rabbim sağlık versin yeterki.
Biri birşey derse de yapıştırısınız cevabı.
Borç ödemişsiniz ki satıp parasını yemiş olsanız dahi kimseye laf etme hakkı vermez bu durum. Sizin sonuçta.

Senin altınlarından,evdeki hesabınızdan kime ne.Koluna takıp göstermek için mi düğüne kadar halletmek istiyorsun.Hala koluna altıları doldurup gezen var mı?Çok eskilerde kalmadı mı o
Altın takmayı sevmiyorum,tedirgin oluyorum tehlikeli buluyorum bankada kasada dersin.Kayınpederine veya elaleme ne.Onlar sana hediye.Hediyeye ne karışıyorlar.Eşinin saygılı olması farklı birşey,kendi hakkını arayamaması farklı birşey.Kaç yaşlarındasınız bilmiyorum ama ailelere bağımlı yaşamaktan herşeyin hesabını vermekten vazgeçin.Büyüdünüz bir yuva kurdunuz.Aile içinize kimseyi karıştırmayın.

Cok tesekkur ederim gercekten icimi ferahlattiniz.

20.000 tl lik altın değilde en azından 5 bin tl vs alınabilir. Hem k.pederin oraya taşınınca herşeye karışırlar diyorsun. ya eşinden de yardım talep ederlerse?

Kayinpederm den korkuyorum yoksa altinlar gercekten o kadar onemli değil. Esim 26 ben 23 yasindayim. Benim kayinpederim cok otoriter bir insan onun dedgi olmayinca kiyameti koparir. En buyuk oglu 50 yaslarinda onun bile hala hayatina her bakimdan mudahale ediyo. Herkes bu durumdan sikayetci ama kimse sesini yukseltemiyo ona karsi

Kredi çekip altın almak iyi fikir değil,zaten borcunuz için vermişsiniz,şimdi tekrar borçlanacaksınız,eviniz kiraymış kredi işini ev alırken düşünmeniz daha uygun olur.

Aynen öyle vesaret verdiniz cok sagolun

Kredi çekip altın almak iyi fikir değil,zaten borcunuz için vermişsiniz,şimdi tekrar borçlanacaksınız,eviniz kiraymış kredi işini ev alırken düşünmeniz daha uygun olur.
Evet bu durumda evvdaha mantikli gercekten. Dediginiz gibi yine borclanicaz. Cok tesekkur ederim

Kolunuzda altın gören sizi zengin zanneder.
Kimse kimseye borcun var mı diye sormuyor.

Ondan sonra başlar aman bize yardım et, aman bize borç ver demeler.

Namussuzluk mu yapmışsınız ki, eşinize vermişsiniz, o da gerekli bir yere harcamıştır. Utanmayın, çekinmeyin.

İnşallah bebeğiniz de bereketiyle gelir, kat kat fazlasını tekrar yaparsınız bileziklerinizi.

20.000 tl lik altın değilde en azından 5 bin tl vs alınabilir. Hem k.pederin oraya taşınınca herşeye karışırlar diyorsun. ya eşinden de yardım talep ederlerse?
Zaten talep edeceklerini biliyorum. Su durumda bile biz onlardan 24 saat uzaklikta bir mesafede oldugumuz halde ordan mudahale ediyor hayatimiza. Para istiyo cok farkli bir insan

Insallah bebegim dediginiz gibi bereketiyle gelir. Bizim huzurumuz olsun gerisi bos. Cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…