- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Siz de dinlemeyin kimseyi. Biraz agirliginiz olsun. Evlenmissiniz, kendinize yuva kurmussunuz. Artik sizin eve giren cikan paranin hesabini kimseye vermek zorunda degilsiniz. Aile buyukleri bile olsa herkes durmasi gerektigi yeri bilecek. Kimse karsisinda ezilmeye, kimseyi tepenize cikarmaniza, hele hele ki milletin konusmalarindan kacacagim diye krediyle gostermelik altin alip kendinizi hepten dara sokmaniza gerek yok.Evet haklisiniz kendi evimiz kendi evliligimiz icindi tüm bu altin bozmalar ugraslar... ama esimin ailesi cok farkli bunu anlayamiyorlar iste. Inanin tek derdim altin degil sakin yanlis anlasilmasin. Benim icin yuvamdaki huzur daha onemli ama bizim evliligimiz maalesefki dis mudahalelere cok acik kayinpeder, görüncemce vs vs
Siz de dinlemeyin kimseyi. Biraz agirliginiz olsun. Evlenmissiniz, kendinize yuva kurmussunuz. Artik sizin eve giren cikan paranin hesabini kimseye vermek zorunda degilsiniz. Aile buyukleri bile olsa herkes durmasi gerektigi yeri bilecek. Kimse karsisinda ezilmeye, kimseyi tepenize cikarmaniza, hele hele ki milletin konusmalarindan kacacagim diye krediyle gostermelik altin alip kendinizi hepten dara sokmaniza gerek yok.[/QUOT Cok haklisiniz sonucta bizim yuvamiz bizim ailemiz kimseyi ilgilendirmez dimi? Beni aydinlattiginiz icin cok tesekkur ederim boyle seyler duyup cesaretimi toplamama cok ihtiyacim vrdi.Kimsenin beni cocuk yerine koymasina izin vermiycm artik herkes haddini bilecek.!!!
Böyle sacma sey de duymadım. Sırf el gördü icin altın alacaktıysanız niye bozdurdunuz ki kredi cekip borclarınızı ödeseydiniz.Konuyu fazla detaya girmeden anlatmaya calisicam arkadaslar lutfen acil fikirlerinize ihtiyacm var.6 aylik evliyim esimle evlendikten sonra tum takilarimi borclarimiz kapatmasi icin herkesten gizli olarak ona verdim kendi istegimle.Esimin tayini uzak yere ciktigi icin kimse bilmiyo.Simdi asil mesele mayista gorumcemin oglunun dugunu var herkes sorup duracak biliyorum.Kayinpederim duyarsa esimle arasinda cok buyuk sorunlar yasanir tabi banada ucu dokunur.Tabi bende eltiilerimin yaninda sönük durmakta istemiyorm dugunde.En kucuk gelinim.Esimle konustukta benim normalde takilarim 22 milyar civari yaklasik olarak tutuyo. Esim istersen kredi cekeyim altin dusunce kredi ile alayim diyo dugune kadar ama ben dugunde bos gitmek istemiyorum. Ikinci secenekte sundu bana ya da her ay hesabina belli bi miktar para yatiraym hic dokunmamak sartiyla yavas yavaş altinlarini diyo. Bu arada 5 haftalik hamileyim unv yeni mezun oldm ogretmenim ama calisamayacm bu gidislesizce napmaliyim noolur yardimci olun esim devlet memuru soyle düşünüyorum yarın birgun Rabbim nasip ederse bebegimiz dogdugunda bi memur maasiyla ancak ebev ihtiyaci cocuk masrafi kira derken esim bana para ayiramaz ve tabi bende bu durumda isteyemem. Sizce kredi ceksin mi altinlarim icin yoksa yavastan beklemelimiyim noolur yardimci olun durum anlattigim gibi
Bence yavaş yavaş biriktirip alın yani millet ne diyecek diye kredi çekip almak çok ta mantıklı değil bir sürü faizi var çünkü.. Ayrıca kimseye altınlarınızı takıp göstermenize gerek yok istediğiniz kadar takarsınız kime ne kiKonuyu fazla detaya girmeden anlatmaya calisicam arkadaslar lutfen acil fikirlerinize ihtiyacm var.6 aylik evliyim esimle evlendikten sonra tum takilarimi borclarimiz kapatmasi icin herkesten gizli olarak ona verdim kendi istegimle.Esimin tayini uzak yere ciktigi icin kimse bilmiyo.Simdi asil mesele mayista gorumcemin oglunun dugunu var herkes sorup duracak biliyorum.Kayinpederim duyarsa esimle arasinda cok buyuk sorunlar yasanir tabi banada ucu dokunur.Tabi bende eltiilerimin yaninda sönük durmakta istemiyorm dugunde.En kucuk gelinim.Esimle konustukta benim normalde takilarim 22 milyar civari yaklasik olarak tutuyo. Esim istersen kredi cekeyim altin dusunce kredi ile alayim diyo dugune kadar ama ben dugunde bos gitmek istemiyorum. Ikinci secenekte sundu bana ya da her ay hesabina belli bi miktar para yatiraym hic dokunmamak sartiyla yavas yavaş altinlarini diyo. Bu arada 5 haftalik hamileyim unv yeni mezun oldm ogretmenim ama calisamayacm bu gidislesizce napmaliyim noolur yardimci olun esim devlet memuru soyle düşünüyorum yarın birgun Rabbim nasip ederse bebegimiz dogdugunda bi memur maasiyla ancak ebev ihtiyaci cocuk masrafi kira derken esim bana para ayiramaz ve tabi bende bu durumda isteyemem. Sizce kredi ceksin mi altinlarim icin yoksa yavastan beklemelimiyim noolur yardimci olun durum anlattigim gibi
Ve bunları yazan öğretmen. Gerçekten çok üzülüyorum.Böyle sacma sey de duymadım. Sırf el gördü icin altın alacaktıysanız niye bozdurdunuz ki kredi cekip borclarınızı ödeseydiniz.
İnsanlara acıklama yapmak zorunda değilsiniz, hamile olduğum icin takmadım alerji yaptı dersiniz en fazla.
Meslek karakteri değiştirmiyor işte.Ve bunları yazan öğretmen. Gerçekten çok üzülüyorum.
sonuçta siz düğün borcu ödemişsiniz ve yeni evliler zaten takılarıyla öder sizinkiler neden kızacak onu anlamadım?Konuyu fazla detaya girmeden anlatmaya calisicam arkadaslar lutfen acil fikirlerinize ihtiyacm var.6 aylik evliyim esimle evlendikten sonra tum takilarimi borclarimiz kapatmasi icin herkesten gizli olarak ona verdim kendi istegimle.Esimin tayini uzak yere ciktigi icin kimse bilmiyo.Simdi asil mesele mayista gorumcemin oglunun dugunu var herkes sorup duracak biliyorum.Kayinpederim duyarsa esimle arasinda cok buyuk sorunlar yasanir tabi banada ucu dokunur.Tabi bende eltiilerimin yaninda sönük durmakta istemiyorm dugunde.En kucuk gelinim.Esimle konustukta benim normalde takilarim 22 milyar civari yaklasik olarak tutuyo. Esim istersen kredi cekeyim altin dusunce kredi ile alayim diyo dugune kadar ama ben dugunde bos gitmek istemiyorum. Ikinci secenekte sundu bana ya da her ay hesabina belli bi miktar para yatiraym hic dokunmamak sartiyla yavas yavaş altinlarini diyo. Bu arada 5 haftalik hamileyim unv yeni mezun oldm ogretmenim ama calisamayacm bu gidislesizce napmaliyim noolur yardimci olun esim devlet memuru soyle düşünüyorum yarın birgun Rabbim nasip ederse bebegimiz dogdugunda bi memur maasiyla ancak ebev ihtiyaci cocuk masrafi kira derken esim bana para ayiramaz ve tabi bende bu durumda isteyemem. Sizce kredi ceksin mi altinlarim icin yoksa yavastan beklemelimiyim noolur yardimci olun durum anlattigim gibi
yani inanın aklım almıyor. Borç sizin borcunuz altınlar sizin. Çözümü bulmuş altınlarla ödemişsiniz. Kayınpedere ne, başkalarona ne? Eltilsrinizin altında kalmamak için o borcun altınamı girceniz bi almesiniz. Altınla gösteriş yapıp mutlumu olcakaınız. Bı elbisemde güzel durmaz die düşündüm takmadom deyin geçin kime ne.. bnm 11 bileziğim varsı annem öz annem bi kere tak ta görem dedi de başını yedim kadının. Ayrıca müslümansınızndie düşünürek altonla gösteriş haram hanımefendi haram....Konuyu fazla detaya girmeden anlatmaya calisicam arkadaslar lutfen acil fikirlerinize ihtiyacm var.6 aylik evliyim esimle evlendikten sonra tum takilarimi borclarimiz kapatmasi icin herkesten gizli olarak ona verdim kendi istegimle.Esimin tayini uzak yere ciktigi icin kimse bilmiyo.Simdi asil mesele mayista gorumcemin oglunun dugunu var herkes sorup duracak biliyorum.Kayinpederim duyarsa esimle arasinda cok buyuk sorunlar yasanir tabi banada ucu dokunur.Tabi bende eltiilerimin yaninda sönük durmakta istemiyorm dugunde.En kucuk gelinim.Esimle konustukta benim normalde takilarim 22 milyar civari yaklasik olarak tutuyo. Esim istersen kredi cekeyim altin dusunce kredi ile alayim diyo dugune kadar ama ben dugunde bos gitmek istemiyorum. Ikinci secenekte sundu bana ya da her ay hesabina belli bi miktar para yatiraym hic dokunmamak sartiyla yavas yavaş altinlarini diyo. Bu arada 5 haftalik hamileyim unv yeni mezun oldm ogretmenim ama calisamayacm bu gidislesizce napmaliyim noolur yardimci olun esim devlet memuru soyle düşünüyorum yarın birgun Rabbim nasip ederse bebegimiz dogdugunda bi memur maasiyla ancak ebev ihtiyaci cocuk masrafi kira derken esim bana para ayiramaz ve tabi bende bu durumda isteyemem. Sizce kredi ceksin mi altinlarim icin yoksa yavastan beklemelimiyim noolur yardimci olun durum anlattigim gibi
Konuyu fazla detaya girmeden anlatmaya calisicam arkadaslar lutfen acil fikirlerinize ihtiyacm var.6 aylik evliyim esimle evlendikten sonra tum takilarimi borclarimiz kapatmasi icin herkesten gizli olarak ona verdim kendi istegimle.Esimin tayini uzak yere ciktigi icin kimse bilmiyo.Simdi asil mesele mayista gorumcemin oglunun dugunu var herkes sorup duracak biliyorum.Kayinpederim duyarsa esimle arasinda cok buyuk sorunlar yasanir tabi banada ucu dokunur.Tabi bende eltiilerimin yaninda sönük durmakta istemiyorm dugunde.En kucuk gelinim.Esimle konustukta benim normalde takilarim 22 milyar civari yaklasik olarak tutuyo. Esim istersen kredi cekeyim altin dusunce kredi ile alayim diyo dugune kadar ama ben dugunde bos gitmek istemiyorum. Ikinci secenekte sundu bana ya da her ay hesabina belli bi miktar para yatiraym hic dokunmamak sartiyla yavas yavaş altinlarini diyo. Bu arada 5 haftalik hamileyim unv yeni mezun oldm ogretmenim ama calisamayacm bu gidislesizce napmaliyim noolur yardimci olun esim devlet memuru soyle düşünüyorum yarın birgun Rabbim nasip ederse bebegimiz dogdugunda bi memur maasiyla ancak ebev ihtiyaci cocuk masrafi kira derken esim bana para ayiramaz ve tabi bende bu durumda isteyemem. Sizce kredi ceksin mi altinlarim icin yoksa yavastan beklemelimiyim noolur yardimci olun durum anlattigim gibi
Altınlar sizinmiş sizde isteyerek vermişsiniz kayınpederinize yada baskalarina hesap vermeniz tuhaf. Bilmiyorlarmı oğullarının sıkıntıda olduğunu? Birşey diyen olursa verirsiniz ağzının payını.Bende zorla vermedim hatta kendim esime isteyerek verdm konuyuda ben açıp verdm cunku cok zor durumdaydi..Sende haklisin giden geri gelmiyo ama onlar benim hakkim almak istiyorm ama sarsmazmi desen evet sarsar ama mecbur canim biliyorm ki esim su durumda almazsa bidaha zor alir ve yarin birgun tayini memlekete cikarsa kayinpederim cok para meraklisi esimi hic rahat birakmaz hergun kapimiza gelip para ister bu durumları da goz onunde bulundurarak soyluyorm. Sence napmaliyim danisacak kimsem yok cunku ailem dahi kimsenin haberi yok