- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
bizde sahte altın takıcaklar ha adamın suratına tükürürler bide söyle bisey var sen ver benim elime gerckele saheti anında ayırırım cünkü sürekli altın takan biri anlıyo gercekle sahteyi bide eltisi ver bakıyım der o anda anlar aa sahte bu der al sana rezillk ömür boyu unutamazsınBence altın kırala git düğüne ya da sahte tak anlaşılır mı kı bılemedım. Ben sımdıye kadar kaç düğüne gittim hıcbırınde de altınla gelen kimse görmedim öyle. Bır pırlanta küpe bır suyolu bır de baska bıleklık gayet sık durur zorunda mısınız düğünde oyle takıp gıtmeye
Krediyi altın ıcın cekmeyın ılerıde cekeceksenız bebegınız ıcın cekersınız
cok haklisin kayinpederim karismak zorunda degil ona 1 kez bu konuda karismamasini soyledim ama kiyameti kopardi esimde oo siralar sehirdisinda oldugu icin cok zor durumdaydim ailemde ayri sehirde oldugu icin ailemin yanina dahi gidemedm. Kayinpederimin soyle bir huyu var butun aile biliyi ve kimse onun karsisinda sesini cikaramiyo hersey benim istedigim gibi olacak diyo onun istemedigi olursa kiyameti koparir. Esimde saygisindan vazgecmiyo asla babasina sesini cikaramiyo iki arada kaliyo boyle ne olacak bilmiyorumSen bence altın düşünmeyi bırak,eşini düzeltmeye çalış ailesi konusunda..Bu senin için daha hayırlı olur..Kayınpederin kim oluyorda bu kadar karışabiliyor sizin hayatınıza? Sizin borcunuzdan,altınınızdan,paranızdan ona ne? Herkes durması gereken yeri bilecek..Eşin en sevmediğim erkek tipi..Aileye karşı bu kadar pasif kalan adamlar sonra eşlerini ezdiriyor..Kayınvalide ve kayınpederin yanında mutlu olabileceğini mi düşünüyorsun? Eşin ne hakla seni buna mecbur bırakıyor?
Ben aileme soyleyemem. Soylersem sen herseyi kabul edip gittin derler. Cunku onlar kaarsiydilar ben seviyorm diye mecbur razi geldilergenede 1500 almaz heralde yani bi sekılde idara edersin ama kaynana yanına sakın gitme ailenesöyle
tamamda annene söyle caktırmadna esini arasın ben kızımın kaynana yanına veremem onlar ahizmet etsin deiyemi yetistridm s-desin sende o sekıld ekonus ben ailenin yanına yapamam de,Ben aileme soyleyemem. Soylersem sen herseyi kabul edip gittin derler. Cunku onlar kaarsiydilar ben seviyorm diye mecbur razi geldiler
Cok guzel yazmissiniz yaa cok tesekkur ederim. Esimle biz evlenirken herseyimiz pplanli oldu babasi diger ogullarinin altinlarini evlerini herseyini kendisi yapti ama yeminle esime gelince 1 gram altinini bile yapmadi. Dugunumuzde 1 milyar bile masraf yapmamistir kendisi. Esim tamamen herseyi kendisi yapti birsuu borç altina girdi. Benim ailem ilk basta karsi çıktı evlenmemize ama ben sevdigim ixicin kabullendiler. Kayinpederim buna ragmen sanki kendi herseyi yapmis gibi hayatimiza mudahale ediyo. Cok zor durumdayim cook. Esim icin herseye katlandim ama onlarla yasamk istemiyorm esimin tayinini vermesinide istemiyorm ama burdada resmen gecim sikintisi cekiyoruz ne olacak bilmiyorm
Herkes bunu bana soyledi zaten kimler soylemedi ki. Ben esimi sevdigim icin katlandim Rabbim e cok sukur esimden cok memnunum ama ailesi cok farkliayrıca meslegınız var yani gir ise calıs sizin gibi okumus elinde parası olan insna nasıl esine hükmedemez anlamıyroum kaynanayla yasamakta neymis
ayyy aynı benim kendi öz babam annen ona sormadan koltugun yerini degistiremez ben her gittigimd ekavga ediyroum 2 gunde bircok haklisin kayinpederim karismak zorunda degil ona 1 kez bu konuda karismamasini soyledim ama kiyameti kopardi esimde oo siralar sehirdisinda oldugu icin cok zor durumdaydim ailemde ayri sehirde oldugu icin ailemin yanina dahi gidemedm. Kayinpederimin soyle bir huyu var butun aile biliyi ve kimse onun karsisinda sesini cikaramiyo hersey benim istedigim gibi olacak diyo onun istemedigi olursa kiyameti koparir. Esimde saygisindan vazgecmiyo asla babasina sesini cikaramiyo iki arada kaliyo boyle ne olacak bilmiyorum
bizde sahte altın takıcaklar ha adamın suratına tükürürler bide söyle bisey var sen ver benim elime gerckele saheti anında ayırırım cünkü sürekli altın takan biri anlıyo gercekle sahteyi bide eltisi ver bakıyım der o anda anlar aa sahte bu der al sana rezillk ömür boyu unutamazsın
Canım paran yoksa soğan ekmek ye yinede kayınvalide ve kayınpederle aynı evde oturma..Bu adam ayrı şehirdeyken size bu kadar karışıyorsa,aynı evde olduğunuzu düşünemiyorum bile..Madem o kıyameti kopartıyor sende kopart neden sessiz kalıyorsun? Sen evlenirken eşinle evlendin,ailesiyle değil..Şimdi kimse seni onlarla yaşamaya zorlayamaz..Adam 5 kuruş yardım etmemiş,bide sizin borçlarınız varken ne parası bekliyor hala sizden? Hangi hakla senin altınlarının hesabını tutuyor? Bu kadar ezdirme kendini,biraz tavrını koy..Eşine karşıda sert ol,herşeye tamam deme..O da kendine gelsin biraz,ailesine karşı tavrını koymayı bilsin..Gerekirse blöf yap,boşanırım giderim ailemin yanına de ama sakın kimsenin sana zorla birşey yaptırmasına ve karışmasına izin verme,bu eşin bile olsa...cok haklisin kayinpederim karismak zorunda degil ona 1 kez bu konuda karismamasini soyledim ama kiyameti kopardi esimde oo siralar sehirdisinda oldugu icin cok zor durumdaydim ailemde ayri sehirde oldugu icin ailemin yanina dahi gidemedm. Kayinpederimin soyle bir huyu var butun aile biliyi ve kimse onun karsisinda sesini cikaramiyo hersey benim istedigim gibi olacak diyo onun istemedigi olursa kiyameti koparir. Esimde saygisindan vazgecmiyo asla babasina sesini cikaramiyo iki arada kaliyo boyle ne olacak bilmiyorum
Ay eltiye ne, ayıp oyle yapılır mı ver bakayım denilir mi ki. Cok seviyesiz bir hareket.
Evet cok haklisin kesinlikle. Ben aslinda zamaninda cok taviz verdim. Ben onlara bagirip cagirsaydim boyle yapamazlardi simdi bana. Ama benim kayinpederim oyle bir insanki kimsenin onun karsisinda cit i cikamiyo. Gecen 2 ay once felan bana sinirlendi diye dusun benim kayinvalidem 70 kusur yaşında sinirini cikarmak icin kayinvalidem i evden kovdu benim yuzumden. Esimde baska sehirde oldugu icin napacigimi bilemedim. Cok tuhaf biri kendi 50 yillik karisina boyle muamele eden biri....Canım paran yoksa soğan ekmek ye yinede kayınvalide ve kayınpederle aynı evde oturma..Bu adam ayrı şehirdeyken size bu kadar karışıyorsa,aynı evde olduğunuzu düşünemiyorum bile..Madem o kıyameti kopartıyor sende kopart neden sessiz kalıyorsun? Sen evlenirken eşinle evlendin,ailesiyle değil..Şimdi kimse seni onlarla yaşamaya zorlayamaz..Adam 5 kuruş yardım etmemiş,bide sizin borçlarınız varken ne parası bekliyor hala sizden? Hangi hakla senin altınlarının hesabını tutuyor? Bu kadar ezdirme kendini,biraz tavrını koy..Eşine karşıda sert ol,herşeye tamam deme..O da kendine gelsin biraz,ailesine karşı tavrını koymayı bilsin..Gerekirse blöf yap,boşanırım giderim ailemin yanına de ama sakın kimsenin sana zorla birşey yaptırmasına ve karışmasına izin verme,bu eşin bile olsa...
Cook konustuk defalarca tartistik ama hep esime acidim cok uzuluyo bu duruma. Annesine cok bagli ben annemi nasil birakirim diyotamamda annene söyle caktırmadna esini arasın ben kızımın kaynana yanına veremem onlar ahizmet etsin deiyemi yetistridm s-desin sende o sekıld ekonus ben ailenin yanına yapamam de,
hic sert bi davırla bu konuda konustun mu esinle
Esim Bingollu Maalesef ben unv yi Bingolde okudm orda tanistikNereli esiniz merak ettim
En kucuk bakmak zorumda falan hic boyle bi adet duymadim
öyle bi bırakırsın ki de oynana oynana ya ben cocugun yada destop baban ve annen de hic geri durma ayrıca erkkeler bayanları iyi kullanırlar hatata bagzen rol icin aglarlar bile kanma sankın biz bu yollardan gectik sana o yüzden akıl veriyoruz yanlıs anlama sakın oraya git bidaha ömür boyu o evde cıkamazsın hizmetci gibi sabah 9 da kahaltı hazırlar aksam 11 cay bulasıklarıyla yatarsınCook konustuk defalarca tartistik ama hep esime acidim cok uzuluyo bu duruma. Annesine cok bagli ben annemi nasil birakirim diyo
Aynen oyle zaten. Onlar resmen hizmetci ariyorlr kendilerine gitmeyecm ben. Sonucta ben evde onlara hizmet icin o kadar sene okumadm esimede hep bunlari soyluyorm her defasinda haklisin deyip gecistiriyo ama artik sozumu gecireceem Zaten esim beni kolay kolay kiramazöyle bi bırakırsın ki de oynana oynana ya ben cocugun yada destop baban ve annen de hic geri durma ayrıca erkkeler bayanları iyi kullanırlar hatata bagzen rol icin aglarlar bile kanma sankın biz bu yollardan gectik sana o yüzden akıl veriyoruz yanlıs anlama sakın oraya git bidaha ömür boyu o evde cıkamazsın hizmetci gibi sabah 9 da kahaltı hazırlar aksam 11 cay bulasıklarıyla yatarsın
Cok zor durumardan geciyorm. Evlilik zor cok sorumluluk derlerdi de inanmazdim.. Rabbim hakkimda hayirlisini versin. Kimseyi mahcup ettirmesin Rabbim...onlarla borçları kapamışsınız.şimdi yine almaya kalkınca borcun altına girerseniz sıkıntı olmaz mı?tümünü takıp göstermen şart mı ki düğünde.birkaç bilezik falan alın olmazsa,düğünde onları takın.bazılarınında evde olduğunu düşünsünler.mecbur değilsiniz ya hepsini takıp gelmeye.bence kredi borcu altına girmeyin.eşin elinde oldukça alsın.birikim olmuş olur size de.ama babasına vermesi de olmaz inşallah öyle bir durum yaşamazsınız