• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi, burs ne zaman açıklanacak?

didi_

İki deli kedim...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.467
3
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar kredi ve burs ne zaman açıklanacak haberi olan var mı? İkinci üniversite için kayıt yaptıracağım burs, kredi açıklanmadı diye yaptıramıyorum. :gitme:

Bunu bende merak ediyorum aradım konularda o yüzden normlde kasımda açıklanması lazım diye biliyorum ama kesin bilgisi olanlar yardım etsin merak ediyorum:31:

Ekim sonu kasım başı deniyordu. Ekim sonu geçti, kasım başıda akıp gidiyor hala ses soluk yok. :95:

kyk nın sitesinde bişiyler oluo belge fln ws az kaldı sanırsam açıklanmasına:52:

Arkadaşlar KYK nın sitesine bakın. Sizden istenen bir belge varsa bunu oradaki dilekçe ile birlikte 15 Kasım'a yani arefe gününe kadar (arefe günü tatil) sanırım cuma son Ankara'daki adrese göndermeniz isteniyor. Bu konuyu gördüğüm iyi olmuş. Kardeşim için başvuru yapmıştık. Bakalım çıkacak mı...

Arkadaşlar KYK nın sitesine bakın. Sizden istenen bir belge varsa bunu oradaki dilekçe ile birlikte 15 Kasım'a yani arefe gününe kadar (arefe günü tatil) sanırım cuma son Ankara'daki adrese göndermeniz isteniyor. Bu konuyu gördüğüm iyi olmuş. Kardeşim için başvuru yapmıştık. Bakalım çıkacak mı...

Evvelisi gün baktığımda bir belgemin eksik olmadığı yazıyordu. Hala beklemedeyim... :41:

bende sayfası açılmıodu dün girebildim baktım o belgeler şehit gazi vb çocukları için isteniliyomuş of yani daha açıklanmıo :68:

ya belgemin eksik olup olmadığını nasıl öğrenicem :s nerden bakılıyor kızlar . sitesi çok berbat ya karma karışık . ayrıca bu belgelerin teslim tarihi arife günüyse daha 1 2 ayı daha var demektir :S:S

ya belgemin eksik olup olmadığını nasıl öğrenicem :s nerden bakılıyor kızlar . sitesi çok berbat ya karma karışık . ayrıca bu belgelerin teslim tarihi arife günüyse daha 1 2 ayı daha var demektir :S:S

Buradan bakıyorsun canım:

http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/default.php

Ben de yüksek lisans için başvurmuştum, aynı şekilde açıklanmadı.
Demekki lisans ile paralel gidiyormuş.
İnşallah haftaya açıklanır hepimiz güzel haber alırız.
teşekkürler bilgilendim sayenizde..:74:

Kasım sonu açıklanıcak demişlerdiii gel kalmazlarda açıklarlar inşallahh çok fena meraktayım =)

Hala bekliyoruz sonuçları. :84:
KYK sonuçları açıkla, yetti artık canımıza. :95:

Hala bekliyoruz sonuçları. :84:
KYK sonuçları açıkla, yetti artık canımıza. :95:

Gerçekten açıklasınlar artık hayırlısıyla, her şey çok ağır ilerliyor.
Burs u olacak yoksa iş mi bulacağım diye bekleyen bir sürü öğrenci var.
Bir dönem böyle gidiyor.
Belge gerektiren işlemler, başvuru sırasında teslim edilir normalde.
Bİtmeyen bürokrasi işte:20:

açıklanmış kızlar ama sayfası açılmıor açılıncada kullanıcı adı ve şifre diyor anlamadım hiç bişeyyy:50:

Bugün sonuçlar açıklanmış dediler ben de siteye baktım..
Bir tek adım soyadım bana ait geri kalan tüm bilgiler başkasının..:44:
Burs, kresi çıkmamış sebeb kısmında : BURS/KREDİ alıyor olması yazıyor..
Halbuki hiç bir yerden burs kredi almıyorum..
Ne yapmalıyız acaba bu durumda ??

Son düzenleme:
açıklanmış kızlar ama sayfası açılmıor açılıncada kullanıcı adı ve şifre diyor anlamadım hiç bişeyyy:50:

Kimlik numarası ile bakılıyor canım. İlk sayfada burs sonuçlarını tıklayınca kimlik no sorgula çıkıyor.

Bugün sonuçlar açıklanmış dediler ben de siteye baktım..
Bir tek adım soyadım bana ait geri kalan tüm bilgiler başkasının..:44:
Burs, kresi çıkmamış sebeb kısmında : BURS/KREDİ alıyor olması yazıyor..
Halbuki hiç bir yerden burs kredi almıyorum..
Ne yapmalıyız acaba bu durumda ??

30 Aralık belgeleri teslim etmek için son gün. Bence hemen yarın en yakın yurtkura gidip durumunu bildir canım. Belli ki bir karışıklık söz konusu.

Merhaba kızlar ben açıklandığı ilk gün siteye giremedim. Çünkü altyapı nedeni ile site her zaman ki gibi çökmüştü. İkinci günü baktım bana burs çıkmış ve hemen o gün gittim kaydımı yaptırdım. Şimdi Ocak ayının 10'unu bekliyorum. O zaman verilmeye başlayacak ücretler.

Back