- Konu Sahibi deu_lolita
-
hazırlık okuyanlar son yılda alıyolar mı galiba 4 yıl alınıyo 5 yıl okunuyo nasıl oluyo bu iş anlamadım
Öğrencye göre değişir canım.Yol vs yemek derken 350buluyo acıkcası ama sonradan düşürürsün ordan burdan kısıyosun ister istemez
merhaba arkadaslar..hepimiz öğrenciyiz ve biliyorsunuz belediye bursları kalktı o yüzden vakıf bursları hakında birbirimizi bilgilendirelim istedimalkisalkisalkisbu arada kyk arasınıf burs başvuruları başlamış.walla kara kara düşünüyorum katkı kredisine başvursammı die 2.öğretimim de:çok üzgünüm:hepinizi öpüyorumşeniz
selam.. ben 2.sınıfa geçtim burs alıyorum kykdan. bu arasınıf başvurularında 2.sınıf için tekrar başvurmam gerekiyor mu burs almak için? yoksa bu başvurular daha önce burs çıkmayan arasınıf öğrencileri için mi:s bilen biri cevaplarsa çok sevinirm opuyorumnanaktan
şu anda senin yapabilceğin birşey yok canım.burs almayanlar almak için başvuru yapıyor
arkadaşlar ben başvurumu dün yaptım. başvuru yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah ihtiyacı olan herkese burs çıkar.bişey sorcam öğrenim kredisi aylık ne kadar acaba.
canım.üniversite birinci sınıfı bitiridim.burs çıkmamıştı.ikinci sınıfa başlıyacağım.tekrar burs başvurusu yapacağım.arasınıf bu mu demek yani?ben arasınıfta mıyım şimdi?anlayamadımda.yardımcı olursan sevinirim canım .şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?