Kramp! ve korkuyorum

Seleyna07

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
209
15
44
sol kolumun gögüse doğru olan tarafına bazen kramp giriyor. Genellikle yatarken sağdan sola dönerken veya ani sol hareketlerimde,yada eğilirken kramp giriyor derin nefes alamıyorum alsam tıkanıp nefessız kalcakmışım gibi acıyor...bıraz bekledıkten sonra geçiyor ama geçene kdr konuşamıyorum bıle nefes aldıkça batıyor!ayın 11 de dr gıdıcem ama korkuyorum nedır bu?ilk defa böyle bısey oluyor?

aklına hemen kötü şeyler getirme,ama ihmal de etmeden dr.'a git bence...kramp genelde potasyum eksikliğinden meydana gelir.uyuşmalar tik tarzı titremeler kansızlık,b vitamini eksikliği de olabilir.ama en doğrusuna dr. gene karar verir.geçmiş olsun.

aklına hemen kötü şeyler getirme,ama ihmal de etmeden dr.'a git bence...kramp genelde potasyum eksikliğinden meydana gelir.uyuşmalar tik tarzı titremeler kansızlık,b vitamini eksikliği de olabilir.ama en doğrusuna dr. gene karar verir.geçmiş olsun.

vıtamın eksıklıgınden kaynaklandıgını hiç düşünmemiştim,bıraz rahatladım olabılırı ben de kansızlık var sanırım...evet dr randevum var 11de beklıyorum ınşllah kötü bısey deildir...cvp ıcın sağol yınede...ama benım gibi olan var mı merak edıyorym varsa yazarmısınız lütfen!

benimde olur ara sıra. geçen gün alışveriş merkezinde oldu. normal yürüyodum yani ani bşi de yapmamıştım ve dakikalarca geçmedi yığılcam kalcam heralde yere dedim çok kötü ya nefes almamı engelliyo sürekli bi batma oluyo. doktor ne dedi?

bana da sık sık oluyo kac kere doktara gıttım ilaçlar kullandım hala devam edıyo her bırıde ayrı ayrı seyler soyledı.bu aralar yıne sıklasmaya basladı tekrar gıdıcem doktara bunun yanında baş agrısı ve mıde bulantısı da eklenıyo daha ağır oluyo:KK43:

X