Kraliçe eteği yasakladı!

Ay çok güldüm be
Kefen ha

iş kocada bitiyor, ailesi ile eşini idare edecek. neyse şimdilik elti derdi yok bakalım bana bunu aldılar, eltime bunu aldılar diye konu açar mı true süpersin bir de ciddi ciddi yazmış hahahaha

iş kocada bitiyor, ailesi ile eşini idare edecek. neyse şimdilik elti derdi yok bakalım bana bunu aldılar, eltime bunu aldılar diye konu açar mı true süpersin bir de ciddi ciddi yazmış hahahaha

Ciddi bir konu ama office,
Hangi ülkede olursa olsun kv işte,illa geline karışıp psikolojik baskı yapacaklar.
Elizabeth te yapmış kaynanalığını bak,ben bir tek Kate üzülüyorum.

son zamanlarda fazla abarttı hatun ama olacağı buydu. o kadar askerin içinde cıksss olmaz

Elizabeth önce kendi frikiklerine baksın bence

(resim photoshoptur , şimdi yalan haberden banlanmayayım )

Son düzenleme:
ah eliz ahhh kaç defa dedim karışma şu kate'ye...hayır yani sonra adın kayınvalideye çıkıyor haberin ola

Ben bacaklara takıldım......erkeklerin ne hissettigini anlayabiliyorum......bugünden itibaren spora başlasam kaç ayda bu hale gelirim acebaaa

Bacaklar da tas mubarek. Kadin halimle bayildiysam oradaki askerler icin uzuldum simdi
Neyse ben de selulit savar yapiyorum bi uc ay sonra koyarim Ben de Boyle ucusan etekli fotomu. Bakalim hangimizin ki guzel.
Hodri meydan Katee

hahahahaaaaaaa süper,sabah sabah yorumlarta iyi güldüm

Kate bacımız da yakın da kk ya konu açar "kv her şeyime karışıyor" diye..

Kocasını alıp karşısına konuşsa olmaz mı?

Kocasını alıp karşısına konuşsa olmaz mı?

Konuşsa ne olacak?
William Elizabeth in ağzına bakıyor kate mi dinleyecek Allah aşkına.
Prens olmuş ama iyi bir eş olamamış.
Böyle adamlar evlenmesin!
Kate daha yeni bebeğini kucağına aldı,çekip gitse nereye gidecek? Çok üzülüyorum çok.

en iyi çözüm bacım kate hemen gitip mahkemeye başvurup boşanıyorsun.çekilir dert değil.okadar

Son düzenleme:

Orası öyle, hata tabii kocada. O kadar da pısırık kalır mı insan.
Ah ah aslında Kate'de de var saflık.
E be kızım, bu zamanda kaynanayla birlik mi oturulurmuş, al işte çek şimdi dırdırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…