• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraliçe eteği yasakladı!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Kraliçe eteği yasakladı!

Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın uçuşan eteklerine Kraliçe Elizabeth’ten yasak geldi. Kraliçe Middleton’ın daha muhafazakar ve asil bir giyim tarzına dönmesi gerektiğini söyledi. Düşes artık tıpkı Lady Diana gibi elbiseler tercih edecek.

kralice-etegi-yasakladi--4021273.Jpeg
[TABLE="class: image"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rüzgardan sürekli havalanan eteklerin yerini dar ve dizde biten daha muhafazakar etek ve elbiseler alacak. Gardrobu yenilenecek olan Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın önümüzdeki günlerde yapacağı yurtdışı gezilerinde şu ana kadar kullandığından daha uzun elbiseler giymesi bekleniyor. Yeni giysilerin seçiminde Kraliçe Elizabeth’in kişisel hizmetlisi Angela Kelly’nin düşese yardımcı olacağı belirtiliyor. Kate Middleton 'ın yeni giyim tarzı kayınvalidesi Lady Diana gibi olacak.

http://dunya.milliyet.com.tr/kralice-etegi-yasakladi-/dunya/detay/1830938/default.htm

Çok kasıntı...Onu deme,bunu giyme,oraya gitme...Hep bir kural,kural...Kraliyet ailesine mensup olsam taht hakkımdan feragat ederim yeminle çok sıkıcı :ssz: Şimdi arkadaşlarıyla kokoreç yemeye de gidemez bu düşes :27: Kraliçe de artık oğluna versin tahtını yahu,adam 60 yaşında taht yüzü görmeden ölecek :1:

Ahh elizabeth teyze ahh :1:

Harbiden bu kadar protokol ve prosedür ve kurallar zinciri içinde yaşamak sıkıcı .

Bacakları kıskanmış olabilir mi acep :6::6:

İngiliz halkının büyük çoğunluğunun tek derdi düşesin saçı,kıyafeti..kraliçenin kıyafeti,saçı başı olduğu için kraliçe müdahale etme ihtiyacı hissetmiş.. :1:

yalnız düşeste,güzelim,taş gibiyim,gram selülitim yok ayağına frikik rekoru kırıyor :1:

Kraliçe makamı bizde olsa çarşafa dolanmıştık bile... :27:

Ben bayılıyorum Kate 'in giyim tarzına.
Gayet klas giyiniyor.
Kraliçe kendine baksın.Hiç sevmiyorum onun cicilerini:55:

elizabette bi ölmedi ha diananın başını yedi sıra kate'e mi gelmiş çok güzel kız okumuş kültürlü heralde nerde ne giyeceğini bilir bacaklarıda güzelmiş :1:

Kraliçe bile olsa kaynana aynı kaynana vay anasını... Kocam beni böyle beğeniyo diyememiş mi :51:

Alzemier olan kraliçeden bu yasak nasıl geldi acaba :ssz: ayrıca fena hatun :23: o bacaklar kapatılmasın :52:

Anamm yoksa alzemier değil mi ben öyle biliyorum netten baktım ama bulamadım birşey :26:

eee kraliyet ailesinde olmak kolaymı ne deniyorsa yapacak mecburen
ama gerçekten bacaklarıda güzelmiş hani
gerçi bunlar bi ton bakımdan geçiyordur
hakkaten ya şu kadın ölemedi gitti
hanedandan herkesi gömer o,bakalım daha kaç yıl kraliçe kalacak...

ne sıkıcı bi hayat herkes herşeye karışıyo
sürekli yasaklar kurallar onun yerinde olmak istemezdim sanırım
bu arada kate gayet güzel giyiniyo bence
fiziği de güzelken niye uzun elbise giysin ki
zaten etek boyu güzel sadece rüzgarlı havalarda frikik vermiş o kadar

Son düzenleme:
Alzemier olan kraliçeden bu yasak nasıl geldi acaba :ssz: ayrıca fena hatun :23: o bacaklar kapatılmasın :52:

kraliçe alzheimer mi..inanmıyorum..bu kadın ölse dahi toprağın altından müdahele eder...dianayıda depresyona sokmuştu..bu kadın ne yiyorda bu kadar yaşıyor..

:60: yılın yorumu.. araya mesafe koysun bizce :27:

Mesafe koyması zor,sonuçta aynı sarayın için de yaşıyor kızcağız kv Elizabeth'le.
Anca sarayı ayırması lazım ki oda zor bu süreçte,yeni evliler bebekte oldu,çok masraflı olur.
Mecbur kv ile yaşayacak bir müddet.:6::6:

Son düzenleme:
Mesafe koyması zor,sonuçta aynı sarayın için de yaşıyor kızcağız kv Elizabeth'le.
Anca sarayı ayırması lazım ki oda zor bu süreçte,yeni evliler bebekte oldu,çok masraflı olur.
Mecbur kv ile yaşayacak bir müddet.:6::6:

Ayrı saray diye tutturur oda:ssz:
Koskoca prens yaptırsın karıcığına yeni bir saray :51:

Ayrı saray diye tutturur oda:ssz:
Koskoca prens yaptırsın karıcığına yeni bir saray :51:

Off off prensi mi dinlerler..:50:
Almış Elizabeth avucuna hepsini oynatıyor.
Ama tabii prenste de hata var,biraz koru karını değil mi?yokk.:6:
Kate çokkkk pişman oldu evlendiğine ama işte iş işten geçti bir kere.
Kate in babası "bu evden gelinlikle çıktın,kefenle dönersin ancak" demiş,kız mecbur çekiyor işte.:6:

Son düzenleme:
Back