• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kraft yurutec satiyorum

hayela89

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
1.495
246
363
İstanbul
$20130528_154619.jpg $20130528_154630.jpg $20130528_154612.jpg Neredeyse hic kullanilmamis kraft yurutec ikiZlerim oldugu icin yurutece oturttugum otekinin elini eziyodu o yuzden kullanamadim bi tane daha almayi dusunurken zaten yurumeye basladilar ihtiyacim kalmadi bu yuzden satiyorum ben 80 tl ye almistim 40 tl ye satiyorum

ben özelden mesaj yazamıyorum. annemler esenlerde oturuyorlar fakat şuan beraber tatildeyiz. eğer uygun olursa dönüşte elden alabilirim. bir haftaya ancak döneriz.isterseniz mailinizi yollayın

benimde ikizlerim var inşallah aynı sorunu ben yaşamam

Canim yurutec satildi sayilir yarin kargolayacagim ins. Ben bir tane aldigim icin sorun yasadim iki tane alsam belki sorun olmayacakti ikincisini alayim derken oglan yurudu zaten arkasindanda kiz yurudu yuruteci nerdeyse hic kullanamadim

iyi günler ben özelden mesaj atamadım bayramın ikinci günü güngörendeyim 30 tl ye alıyorum lütfen kimseye satmayın nerden alacağımı veya telefonunuzu mesaj atarmısınız

teşekkürler yürüteç çok güzel elinizde ilk arabam varmı sizin ikizler kız mı erkek mi ayyyy bayagı soru oldu sanırım neyse iyi geceler

Back