Bebek İkinci El Kraft X-Factor Hoppala

mun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
22
5
Cok harika bir urun. Oglum seve seve kullandi, ama artik buyudu. Piyasada buna benzer bir tek Fisher Price bulabilmistim ben, o da cok pahalli gelmisti. Bu bence fiyati uygun olan tek kaliteli hoppala.

Oglum toplam uc ay kullandi. Minimum 6 aylik diyor kutuda ama, 4 aylikken kullanmaya basladik. Hatta 6.ayda artik eskisi kadar ilgisini cekmiyordu. 6 aylik bir bebek emeklemeye yaklasiyor, hoppalada tutun bakalim tutabilirseniz. :) Bizimki yine de arada sirada zipladi icinde. Ama en cok 4 ve 5 aylikken kullandi. Siz kendi cocugunuzun gelisimine gore karar verin. Benim oglum 3 aydan sonra kucagimizda hopluyordu, o nedenle tam zamaniydi bizim icin.

Herseyi calisir durumda. Ben urunu tamamen temizleyip, orijinal kutusuna kaldirdim. Garantisi de devam ediyor. Faturayi da kutuya ekledim ki garantiyi kullanabilin. Sanirim daha bir bucuk sene garantisi var.

Buradan baska oyuncak satislari da yaptim. Parayi havale ile aldiktan sonra urunu kargoya veririm. Kusadasinda oturuyorum. Elden teslime acigim. Izmir'e surekli giden akrabalarim var. Izmir'de elden teslim isterseniz, onlarla gonderebilirim. Kargo bedeli (daha onceki tecrubelerime dayanarak) yaklasik 20-25 lira civarinda olur diye dusunuyorum.

60TL'ye satmak istiyorum.

Sorunuz varsa memnuniyetle cevaplarim.
$IMG_4281.jpg $IMG_4279.jpg $IMG_4280.jpg

Merhaba, bebekten dolayı ancak girebildim nete :) ben almak istiyorum bu ürünü ama kargo gerçekten o kadar tutuyormu? biraz fazla geldi bana.Kargo şirketi önemli değil uygun fiyatlı bir firmada olabilir.Öğrenme şansınız varmı kesin bir rakam.özelden mesaj atamadım size 100 mesajım olmadığı için.Biraz indirim yaparsanız çok sevinirim.

Haklisiniz. Kargo ucretleri cok yuksek. Boyle buyuk parca esyalarda sorun oluyor. Bir kac ay once de salincak vs. satmistim da, zor olmustu baya fiyat ayarlamasi yapmak.

Ben fiyati belirlerken kargo ucretinin yuksek oldugunu da goz onunde bulundurdum. Ben bunu 150 tl'ye almistim. Diger ikinci el ilanlarina baktim herkes 130tl'ye falan satiyor. Abartmislar bence. O yuzden kargo fiyatiyla bile 85 falan gibi, baya makul bir fiyata geliyor. Kutunu boyutlari 70x16x50cm. Internetten hesaplama yaptirdigimda 23tl diyor Ptt kargo - en ucuz kargo da o benim bildigim. Keske elden alabilme imkaniniz olsa.

Bu arada ben bu ilani baska bir sitede daha vermistim. Izmir'de olup elden almak isteyen iki kisi var. Onlar icin fiyat cok uygun oluyor tabi kargo ucreti olmadan.

tamam canım ben almak istiyorum.ödemenizi çarşamba günü yapabileceğim sakıncası yoksa eğer.doğum parasını alacağım sgk dan onu bekliyorum.. ödemeyi ne şekilde alıyorsunuz? bankamı ptt mi? mail adresim egoksoy2009@hotmail.com bilgilerinizi buraya geçerseniz dediğim gün ödemenizi yapacağım.

Merhaba, o Izmir'de yasayan ve gelip almak isteyenlerden biri dun gelip elden satin aldi. Onlar daha onceden almak istediklerini belirttikleri icin, onlara oncelik verdim. Anlayisla karsilarsiniz umarim. Iyi gunler.

oğlum için az kullanılmış kraft hoppala arıyorum...satmayı düşünen varmı?

X