- Konu Sahibi minikipegim
-
Sandalyelerin model isimleri ne acaba özelliklerine ve ayrıntılı resimlerine bakmak istiyorum. Hatırlıyorsanız model isimlerini yazabilir misiniz?
1,5 ay satılmasın diyorsunuz ben de bir an önce satıp yerden kazanmak istiyorum nasıl yapsakBebeğim daha 4,5 aylık. Eşimi ikna edebilirsem ve o zamana kadar satılmamış olursa almayı düşünüyorum
Yok ben satılmasın demedim kısmetimizde varsa zaten bekler yoksa da satılır. Sizi çok iyi anlıyorum bende kalabalığı hiç sevmiyorum. Sizce nasıl yapalım bir fikriniz var mı?
yeter tabi, hatta bir süre sonra fazla bile geliyor gördüğün gibi :)) o zaman siz uygun zamanınızda yine bakarsınız, satılmamış olursa görüşürüzCanım ben alırsam birini düşünüyorum bizim anneannemiz uzakta. Bir eve de bir sandalye yeter diye düşünüyorum :)
Bizimki sallanmıyor maalesef o yüzden bilmiyorum nasıl çalıştığını kusura bakmayınMrb kraft mama sandalyesi bize hediye geldi ama kendi kendine sallanma ozelligini calistiramadik biturlu müzik caliyor ama sallanmior otomatikacaba sizinki hangi modeldi tarif edebilirmisiniz calistirmayi
Elden aldıkları için bilemiyorum ama astarı yüzünden pahalı olabilir.ptt en uygunu mesela,Bursa'ya oyuncak kolisi 10 tl ye gitmişti bu 30/40 tutar meselakargo ne kadar tutuyo acaba ben de alayim diyorum ama kargo çok tutar diye pek ilgilenmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?