• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft ve Chicco Mama Sandalyeleri: ANKARA

minikipegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
530
85
73
Ankara
Merhaba,
Chicco olan sandalyemiz anneannede kullanılsın diye alındı ama tertemiz duruyor, altındaki organizer yıkandı ve hiç takılmadı bile :) Kraft olan sandalyemiz evimizde kullanıldı, önündeki geniş barı da var. sadece üst kısmında minik bir yırtığı mevcut.
İkisi de kademeli sırt ayarına sahip, yükseklik ayarları da yapılıyor. Kraft'ı çok kullandık ve her özelliğinden memnun kaldık gerçekten. Chicco günde bir öğünde kullanıldığı için görece daha temiz tabi ki.. Chicco'yu 150, Kraft'ı 100'e vermeyi düşünüyorum. Ankara içi isteyenler elden teslim alabilir. Kargo çok tutar diye düşünmezseniz başka şehirlere de gönderebilirim.

Eklentiler

• IMG_3984.JPG
    IMG_3984.JPG
    423,7 KB · Görüntüleme: 332
  • IMG_3985.JPG
    IMG_3985.JPG
    316,1 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_3995.JPG
    IMG_3995.JPG
    524,4 KB · Görüntüleme: 518
  • IMG_3996.JPG
    IMG_3996.JPG
    648,1 KB · Görüntüleme: 292
Sandalyelerin model isimleri ne acaba özelliklerine ve ayrıntılı resimlerine bakmak istiyorum. Hatırlıyorsanız model isimlerini yazabilir misiniz?

Sandalyelerin model isimleri ne acaba özelliklerine ve ayrıntılı resimlerine bakmak istiyorum. Hatırlıyorsanız model isimlerini yazabilir misiniz?

İkisini farklı zamanlarda aldık ve o kadar çok karışmıştı ki kafam maalesef modellerini hatırlayamıyorum; ama özelliklerini yazıp daha çok fotoğraf gönderebilirim. isterseniz özelden numaranızı yazın whatsapp kullanıyorsanız akşama göndereyim fotoları.. bu arada ben de bakayım modellerin isimlerine tekrar tekrar

Kraft 'ın özellikleri :
Marka: Kraft
Model: Lüks Mama Sandalyesi Ana Özellikler

Ürün Türü: Ekonomik Mama Sandalyesi
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 6 - 36 Ay
Ürün Madde İçeriği: Silinebilir Kumaş
Emniyet Kemeri: Var
Taşıma Kapasitesi: 17 kg

Ek Özellikler

Temizleme: Nemli Bezle Silinerek Temizlenebilme
Tekerlerde Fren: Var
Fonksiyonlar: Kilitlenebilen Tekerlekler - 3 Ayrı Pozisyona Ayarlanabilir Sırt Dayama Yeri - 7 Farklı Yüksekliğe Ayarlanabilir Oturma Yeri - Çıkarılabilir Oyuncaklı Ön Tepsi - Bulaşık Makinesinde Yıkanabilen Ekstra Tepsi

Bebeğim daha 4,5 aylık. Eşimi ikna edebilirsem ve o zamana kadar satılmamış olursa almayı düşünüyorum

Yok ben satılmasın demedim kısmetimizde varsa zaten bekler yoksa da satılır. Sizi çok iyi anlıyorum bende kalabalığı hiç sevmiyorum. Sizce nasıl yapalım bir fikriniz var mı?

Yok ben satılmasın demedim kısmetimizde varsa zaten bekler yoksa da satılır. Sizi çok iyi anlıyorum bende kalabalığı hiç sevmiyorum. Sizce nasıl yapalım bir fikriniz var mı?

tabi ki şaka yapıyorum, öyle gerçekten de kısmet bu işler.. 4,5 ay erken almak için o yuzden dedim 1,5 diye ☺️ siz ikisini birden mi düşünüyorsunuz?

Canım ben alırsam birini düşünüyorum bizim anneannemiz uzakta. Bir eve de bir sandalye yeter diye düşünüyorum :)

Evet aynen öyle hatta kendi kıyafetlerim bile fazla geliyor :) tamam bakarım tabiki görüşmek üzere hayırlı satışlar.

Mrb kraft mama sandalyesi bize hediye geldi ama kendi kendine sallanma ozelligini calistiramadik biturlu müzik caliyor ama sallanmior otomatik:( acaba sizinki hangi modeldi tarif edebilirmisiniz calistirmayi

Mrb kraft mama sandalyesi bize hediye geldi ama kendi kendine sallanma ozelligini calistiramadik biturlu müzik caliyor ama sallanmior otomatik:KK43: acaba sizinki hangi modeldi tarif edebilirmisiniz calistirmayi
Bizimki sallanmıyor maalesef o yüzden bilmiyorum nasıl çalıştığını kusura bakmayın

Back