Bebek İkinci El kraft twist travel sistem satıyorum

hayela89

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
1.495
246
363
İstanbul
daha 6 ay önce almıs olduğum kraft twist travel sistem bebek arabamı tüm aksesuarlarıyla satıyorum. ürünüm sıfır ayarındadır daha garantinin bitmesine 1,5 yıl var bebek arabam kırmızı renktedir 400 tl ye satıyorum istanbulun belli yerlerine elden teslim edilebilir $lKRA-3042-K_1.jpg

daha 6 ay önce almıs olduğum kraft twist travel sistem bebek arabamı tüm aksesuarlarıyla satıyorum. ürünüm sıfır ayarındadır daha garantinin bitmesine 1,5 yıl var bebek arabam kırmızı renktedir 400 tl ye satıyorum istanbulun belli yerlerine elden teslim edilebilirEki Görüntüle 559933

Bende bugun bunu incelemiştim.sen neden satiyosun?

Benim ikizlerim var canim ikiz puset hediye geldi bende bunlar vardi siyah ve kirmizi otekini.sattim kirmizisi kaldi ama ben cok severek ve isteyerek almistim iki tane olunca bagajda da yer kalmiyodu ikiz puset daha cazip geldi

Canim sen kullandınmı bu arabayı? sürüşü nasıl? kumaşını beğenmedim ben pek,negatif yönlerini yazarsan sevinirim.Özelden mesaj yazabiliyormusun?

daha 6 ay önce almıs olduğum kraft twist travel sistem bebek arabamı tüm aksesuarlarıyla satıyorum. ürünüm sıfır ayarındadır daha garantinin bitmesine 1,5 yıl var bebek arabam kırmızı renktedir 400 tl ye satıyorum istanbulun belli yerlerine elden teslim edilebilirEki Görüntüle 559933

arabanın sizdeki resmini koyar mısınız birde istanbulda nerede oturuyorsunuz

Back