Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
temiz kullanılmış bebek arabamızı satıyoruz oto koltuğuyla birlikte 500 tl, yanında emzirme minderi ve biberon ısıtıcısı veriyorum, istanbulun belirli bölgelerine elden teslim yapabilirim.
Canımfiyatı düşürmezsen satamazsın sahibinden.com da bile 300,350tl civarında oto koltuğuyla beraber[/QU
baktım 500 den aşağıya satan yok,en son 400 vericem 1 hafta daha bekliycem, alan olmazsa e bebek in yolu görünüyor:)
resim yokmu cnm
300-e350 ye İstanbuldan,İzmirden satanlar var orda tekrar bakın ama sizde haklısınız tabiki arkadaşım pahalıya alınan şeyi ucuza atmak istemez insan ben İzmirden biriyle 300tlye anlaşmak üzereyim sadece kargoya vercekmiş kırılır demişler otobüsle gönderebilirse gönderecek kırmızı twist oto koltuğuyla beraber çok güzel sizede bol şanslar
300-e350 ye İstanbuldan,İzmirden satanlar var orda tekrar bakın ama sizde haklısınız tabiki arkadaşım pahalıya alınan şeyi ucuza atmak istemez insan ben İzmirden biriyle 300tlye anlaşmak üzereyim sadece kargoya vercekmiş kırılır demişler otobüsle gönderebilirse gönderecek kırmızı twist oto koltuğuyla beraber çok güzel sizede bol şanslar
Haaa öylemi demeeekkkkk plastik olan normal twist şişme teker olan twist premium mu yoksa?sendeki premiummu?plastik teker kullanışlı değilmi ona göre alayım kargo olayı felç ya elden alacaksın yada işte o arkadaş otobüsle göndereyim diyor tekrar inceliyeyim plastik tekerse almiyim madem teşekkürler canıme bebek arabamı 400 tl ye alıyor fakat hediye çeki verdiği için vermek istemiyorum en kötü ihtimal vericem artık ,sizin için sevindim, ama arabanın tekerleklerine dikkat edin plastik olmasın
Haaa öylemi demeeekkkkk plastik olan normal twist şişme teker olan twist premium mu yoksa?sendeki premiummu?plastik teker kullanışlı değilmi ona göre alayım kargo olayı felç ya elden alacaksın yada işte o arkadaş otobüsle göndereyim diyor tekrar inceliyeyim plastik tekerse almiyim madem teşekkürler canım
selam arkadaşım valla bende görmüşsündür safety arabamı takım halinde satıyorum ama alan yok nedeni pahalıymış aslında pahalı degilde olabildiğince ucua istiyorlar buda uzaklarda yasayanlardan kaynaklanıyor kargo olay var ya ama bosver ver gitsin ebeke bende sanırım verecem oraya sonra ihtiyacın olan şeyleri alırsın artık oradan ..sana kolay gelsin
Oto koltuksuz satmayı düşünürsen artı fiyatta anlaşırsak arabanı ben alayım canım bize oto koltuğu gerekmiyor var zaten resim yayınlarmısın? sizin arabanın kendi resmini ama int.nettekinden değil