- Konu Sahibi mic13jasmin
-
Eki Görüntüle 449919 Eki Görüntüle 449920
3 ay kullandığım kraft twist bebek arabamızı satıyoruz. Nakit 900 TL ye almıştık.550 TL son fiyattır.tertemiz duruyor.bir heves aldım ama bebek sevmedihatta ana kucağını hiç kullanmadık.normalde 600 tl düşünüyordum ama birgün babamız yolda giderken tutma yerini reklam tabelasına çarpmış.ufak bir deformasyon var.bunun haricinde herşeyiyle tertemiz. üst kattaki depomuzda önce çarşafa sonra naylona sarılı olarak muhafaza ediliyor :) yağmurluğu da mevcut.
Eki Görüntüle 449919 Eki Görüntüle 449920
3 ay kullandığım kraft twist bebek arabamızı satıyoruz. Nakit 900 TL ye almıştık.550 TL son fiyattır.tertemiz duruyor.bir heves aldım ama bebek sevmedihatta ana kucağını hiç kullanmadık.normalde 600 tl düşünüyordum ama birgün babamız yolda giderken tutma yerini reklam tabelasına çarpmış.ufak bir deformasyon var.bunun haricinde herşeyiyle tertemiz. üst kattaki depomuzda önce çarşafa sonra naylona sarılı olarak muhafaza ediliyor :) yağmurluğu da mevcut.
Eki Görüntüle 450282 Eki Görüntüle 450283 Eki Görüntüle 450284 Eki Görüntüle 450285
anakucağını indiremedim aşağı. ama şase ile oturma ünitesini kurdum çektim cep telefonumla. hasarlı kısmı da çektim bilginiz olsun diye.
üsküdar pazarbaşında oturuyorum.görmek isteyen olursa cadde üstündeki cafemize bırakırım. bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?