Bebek İkinci El Kraft Twist Travel satıyorum

aybike77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.504
128
123
İzmir
oğlum henüz 6 aylık ama 9kg yu geçtiği için ana kucağını artık kullanamıyorum, oto koltuğu almak zorundayım. ana kucağını tek başına satamayacağım için set olarak satıp baston almaya karar verdim... henüz 6 aylık olduğu için arabamız temiz ve tüm aksesuarları eksiksiz... özellikleri aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. ilgilenenlere detaylı fotoğraflarını gönderebilirim

http://www.e-bebek.com/kraft-twist-rlx-travel-sistem-bebek-arabasi_KRA-503560

hem oto koltuğunun (siyah) hemde arabanın ayak örtüsü (kırmızı) var...ayrıca yağmurluğu var, sadece 2 kez kullandım o da yağmurlu havada değil lodos vardı rüzgardan koruması için

Fiyat ne kadar acaba

Yeni doğum yaptım bir sürü masraf oldu o yüzden max verebilecegm fiyat.hayırlı satirlar size

Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin :)
çok iyi anlıyorum, masraf hiç bitmiyor... ben sadece o fiyata travel set bulmanız zor demek istedim, yanlış anlamayın

merhaba tabiki gönül isterki sıfıra yakın bir fiyata satalım ama bu ürünün internette en uygun sfır fiyatı 900 tl civarı fiyatı biraz daha makul tutarsanız ben de talibim. hoşçakalın

bn sadece oto koltuğunu almak istiyorum. arabayıda almak isteyen warsa paylaşabiliriz. oto koltuğu için 100 tl weriririm. 2. bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…