Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElKraft twist travel bebek arabası satılık !!
Az kullanılmış, siyah-gri renkte oldukça temiz olan arabamızı satıyoruz.9 ay kullandık sadece ...Yanlız ana kucağı yok , biz almadık gerek de duymadık.Zaten ilk zamanlar port bebe şeklini alıp dışarda ya da evde çok rahat bir şekilde çocuk uyuyabiliyor.
bana da foto gönderiri misin ? garantisi devam ediyor mu hangi modeli ben kardeşim hamile onun için düşünüyorum hangi şehirdesin ayrıca teşekkürler sumeyraturk@gmail.com
Kaça satayım 200 mi araba çok temiz ...gidp sıfırını ana kucaksız alsanız inecekleri sadece 150 tl o kadar ben ana kucaksız 750 tl ye aldım arabayı.Arabayı arkadaşım 400 tl ye gitti gidiyor da satmış.
Gerçekten alıcı olacaklara da birşeyler düşünürüm.Foto gönderiyorum gayet temiz diyorlar ve bir daha ses yok, insanı oyalamaktan başka birşey değil.Gerçekten alıcı olanlar msj atsın lütfen.
gitti gidiyorda daha çabuk satabilirsin bence çünkü orda alıcının taksit imkanı var direk 400tl vermek bazı bütçeleri zorlayabilir. yalnız alıcılar şehirlerine dikkat etsin ben burdurda yaşıyorum kocaelinde birinden aldım kargo ücreti 70 tl ama benimki ana kucaklıydı sağolsun sonra kargonun yarısınıda aldığğm kişi karşıladı. Araba çok fonksiyonlu ve kullanışlı yalnız arabanızın bagajı geniş olmalı çünkü çok yer kaplıyor. Ama ben memnunum.