Bebek İkinci El Kraft twist travel bebek arabası satılık !!

Carna81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
1.880
12
116
İstanbul
Az kullanılmış, siyah-gri renkte oldukça temiz olan arabamızı satıyoruz.9 ay kullandık sadece ...Yanlız ana kucağı yok , biz almadık gerek de duymadık.Zaten ilk zamanlar port bebe şeklini alıp dışarda ya da evde çok rahat bir şekilde çocuk uyuyabiliyor.

Fiyatı:400 tl.

Arabamız bu

$Görüntü266.jpg

Bu arada başka resimlerimizde mevcut ama genelde kızım içinde olduğundan aleni paylaşmak istemedim...Almak isteyen olursa msn den yollayabilirim.

Kaça satayım 200 mi araba çok temiz ...gidp sıfırını ana kucaksız alsanız inecekleri sadece 150 tl o kadar ben ana kucaksız 750 tl ye aldım arabayı.Arabayı arkadaşım 400 tl ye gitti gidiyor da satmış.

Gerçekten alıcı olacaklara da birşeyler düşünürüm.Foto gönderiyorum gayet temiz diyorlar ve bir daha ses yok, insanı oyalamaktan başka birşey değil.Gerçekten alıcı olanlar msj atsın lütfen.

gitti gidiyorda daha çabuk satabilirsin bence çünkü orda alıcının taksit imkanı var direk 400tl vermek bazı bütçeleri zorlayabilir. yalnız alıcılar şehirlerine dikkat etsin ben burdurda yaşıyorum kocaelinde birinden aldım kargo ücreti 70 tl ama benimki ana kucaklıydı sağolsun sonra kargonun yarısınıda aldığğm kişi karşıladı. Araba çok fonksiyonlu ve kullanışlı yalnız arabanızın bagajı geniş olmalı çünkü çok yer kaplıyor. Ama ben memnunum.

Gitti gidiyora versem hemen satılıcak biliyorum, ama uğraşmak istemiyorum herhalde : ) ama bu gidişle gitti gidiyor da satıcam.

Back