Bebek İkinci El Kraft Twist RLX

tuncss

annesinin minik tırtılı
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
3.067
3
158
Ankara
Merhabalar..

Siyah gri renkte, 6 ay sadece ana kucağı kullanılmış, diğer oturma aparatı hiç kullanılmamış, yağmurluk ayak koruma gibi kutudan çıkan tüm içerik mevcut Kraft Twist RLX 2013 model bebek arabamızı satıyoruz.
Tertemiz kullanıldı..

Neden sattığımı merak edenlere; aracımızı satıyoruz ve evim çok küçük. o nedenle mini bastonlardan almam gerekiyor. Yoksa arabadan çok memnunum :( çok konforlu, oğlumda içinde çok rahat ediyor :(

Fiyat; 500 tl..

Ankara, Sakarya elden teslim edilebilir, diğer iller için kargo alıcıya aittir..

Şimdiden hayırlı olsun..

Son düzenleme:
Merhabalar..
Bayram tatili sebebi ile giremedim foruma.. Hangi ildesiniz bilmiyorum? Kargo icinde tahmini bisey soylemek zor. Ama.50-60 tutar gibi geliyor hatta belki fazlasi..
Fotograflarini bugun cekicem arabanin.

Merhaba. Kraft RLX bebek arabanızı sattınız mı? Eğer satmadıysanız biz arabanıza talibiz, elden alabiliriz. Sizden acil yanıt bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Kraft RLX bebek arabanızı sattınız mı? Eğer satmadıysanız biz arabanıza talibiz, elden alabiliriz. Sizden acil yanıt bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar hala ilgileniyorsanız irtibata geçebilirsiniz. kırmızı rengi mevcut bende de, ana kucağı kısmını kullandık onu da kılıfıyla ve araçta kullandık, kış dönemine gelmesi sebebiyle en fazla 10 defa onu da alışveriş merkezlerinde kullanmışızdır. büyük kısmını hiç kullanmadık kızım büyüdüğü için arabaya binemk istemiyor artık. istenirse resimlerini burdan ya da whastup dan gönderebilirim. kardelen.yaren@gmail.com detaylı konuşabiliriz.

Back