Kesinlikle casual cadillac air. bebegim 2 aylik, 20 gundur nerdeyse hergun cikiyoruz. Ustelik avm gezisi de degil, istanbulun dar yuksek kaldirimli yollarind. Gezmek zorundayiz, buna ragmen mben cok rahat kullaniyorum, evde gunduz uyumayan bebisim arabasinda disarda misil misiluyuyor.evde de anakucagi cok rahat oldu, evin her yerinde bizimle. Acmasi kaoamasi da cok pratik, kapaninca diger arabalar kadar yer kaplamiyor, ustelik portbebeyke birlikte de kapanabiliyor.Arkadaşlar merhaba,
Daha düne kadar kesin casual cadillac air derken dün ilk defa çarşıda beşik modeli bakmaya çıktığımızda kendimizi arabalara bakıyorken bulduk :) İnternette tanıtım videolarına bakarken casual marka bebek arabasına bayıldım kesin onu alırız demiştim ama dünkü mağazadaki bayan kraft twisti çok övdü. Açıkçası benimde aklım karıştı. Revaçta modeller olduğu için konuyu açıp fikirlerinizi almak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Kesinlikle casual cadillac air. bebegim 2 aylik, 20 gundur nerdeyse hergun cikiyoruz. Ustelik avm gezisi de degil, istanbulun dar yuksek kaldirimli yollarind. Gezmek zorundayiz, buna ragmen mben cok rahat kullaniyorum, evde gunduz uyumayan bebisim arabasinda disarda misil misiluyuyor.evde de anakucagi cok rahat oldu, evin her yerinde bizimle. Acmasi kaoamasi da cok pratik, kapaninca diger arabalar kadar yer kaplamiyor, ustelik portbebeyke birlikte de kapanabiliyor.
, gerci biz simdikik sadece ana kucagi kulkaniyoruz,.cok coook memnunuz yani
Kesinlikle casual cadillac air. bebegim 2 aylik, 20 gundur nerdeyse hergun cikiyoruz. Ustelik avm gezisi de degil, istanbulun dar yuksek kaldirimli yollarind. Gezmek zorundayiz, buna ragmen mben cok rahat kullaniyorum, evde gunduz uyumayan bebisim arabasinda disarda misil misiluyuyor.evde de anakucagi cok rahat oldu, evin her yerinde bizimle. Acmasi kaoamasi da cok pratik, kapaninca diger arabalar kadar yer kaplamiyor, ustelik portbebeyke birlikte de kapanabiliyor.
, gerci biz simdikik sadece ana kucagi kulkaniyoruz,.cok coook memnunuz yani