Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kraft Twist eco-rlx farkı ve casual air comfort kararsızlığı

1427

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
25
33
Arkadaşlar merhaba, forumlarda hep okurdum ama bu bebek arabası seçme olayı gerçekten çok sıkıntılı.. Birisinde olan özellik diğerinde olmuyor maalesef.. Sizlere bir sorum var.. Konu ile ilgili pek çok video izlememe rağmen KRAFT TWIST ECO ILE RLX modelleri arasında ki farkı bulamadım.. Aralarında 300 TL ye yakın fark var.. Arada ki farkı biliyor musunuz?
Bir de bu arabaların en önemli farkı 360 derece dönebilme özelliği.. Bu arabaları kullanan annelere sormak istiyorum ; gerçekten bu özellik yani bebek üzerinde iken yön değiştirebilme özelliği size kullanımda avantaj sağladı mı?
Açıkcası gönlüm casual Cadillac air comforttan yana..öyle kararsız kaldım ki sizlerin görüşlerini bekliyorum..
Iyi Akşamlar

Ben casual sonic modelini aldim kesinlikle cift yonlu olmali mesela disarda etrafa bakiyor uyudugu zaman yonunu kendime ceviriyorum ön tekerler kucuk arka tekerlerin buyuk olmasi surme de avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…