Bebek İkinci El kraft twist bebek arabası satıyorum.

edaa86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
244
0
38
Oğlumuz için aldığımız Kraft Twist bebek arabasını ihtiyacımızın kalmaması nedeniyle satmaya karar verdik. Araba gayet konforlu ve kullanışlıdır. Üzerindeki ek parçalar(peluş tulum-ayak örtüsü-yağmurluk vs.) bu kullanışlılığı arttırmaktadır. Arka tekerlerin büyük ve havalı olması sarsıntıyı en aza indirmektedir. Pusetin ve ana kucağının çıkması bebeğinizin uykusunu bölmeden eve çıkarmanızı sağlar. Ortasındaki mekanizma sayesinde puset ve ana kucağı 360 derece dönmektedir. Alan arkadaşım eminim ki hiçbir sıkıntı yaşamayacaktır. Kutusu ve kullanma kılavuzu mevcuttur. 600 lira fiyat düşünmekteyim. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle.

Eklentiler

• DSC_0030.JPG
    75,7 KB · Görüntüleme: 519
  • DSC_0020.JPG
    65,8 KB · Görüntüleme: 362
  • DSC_0003.JPG
    75,5 KB · Görüntüleme: 478

eda hanım fiyatta indirim yapmanız mümkünmü. almak istiyorum arabyı ama o kadar veremem malesef

Eda hanım merhaba
Kaç model acaba araba? garantisi duruyor mu?
bir de tüm seti mi satıyorsunuz (portbebe de görünüyor fotoğraflarda)?

Fiyatı biraz daha düşüene imkanınız var mi aceba istediğim araba ama sifirrlari fiyat olarak beni çok çok aştığı için vazgecmisdim yardımcı olursanız sevinjrim

Benimde kraft twist bebek arabam var 600 fiyatı 2013 model yeni gibi çok az kullandık istanbul anadolu yakasındayım

arabayı sattım arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim buraya yazamadım vaktim olmadı kusura bakmayın daha önce cevap yazamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…