slm
onu bilmiyorum ama ben kraft ın fox 2010 modelini kullanıyorum çok konforlu gösterişli ve sürüşüde bir o kadar rahat gerçi herkesin araba zevki ayrıdır ama ben çok memnunum
2011 modeli çok kötü konforunu bilmem ama görünüş iğrenç
ben kullanıyorum, çokta rahat. hem hafif yer kaplamıyor, hemde sürüşü çok iyi. sadece oto koltuğundan memnun değilim, sanki rahat değilmiş gibi geliyor bana.
Biz hastane çıkışından beri Kraft twist kullanıyoruz, araba koltuğunu doktoruna da sorduk, gayet iyi olduğunu söyledi, ancak, koltukta değişik aylara göre ayarlama yapmayı unutmamak lazım. Yeni doğana göre ayarı yapılınca çok rahat kullandık. Şimdi 5 aylık oldu bebeğimiz, ayarlarını sürekli değiştiriyoruz büyüdükce. En iyi tarafı piyasadaki en hafif araba olması, kullanımı da çok rahat ve en önemlisi fiyatı çok uygun...
bende hastane çıkışından bu yana onu kullanıyorum çok harika bir araba çok konforlu mesela bi cafeye gittiğimde mama sandalyesi istememe gerek kalmıyor istediğim gibi döndürüp masaya sıfırlayabiliyorum tek kötü yanı anneme gittiğim zaman İst. minibüslere inip binmek biraz zahmetli ve zaten kesin iki kişi olmalısın ki binebilesin çünkü 2 ayrı parça haline geliyor. onun dışında hiç bir sorun yok :))