Bebek İkinci El KRAFT tasıma-oto koltuğumuz ve KANZ bebek arabamız satılıktır kayseri

• Konu Sahibi Konu Sahibi dtk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dtk

ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
406
38
298
Kayseri
kraft tasıma-oto koltuğumuz ve kanz bebek arabamız satılıktır.temiz kullanılmıstır sıfır ayarındadır. pusetin orjinal resmi asağıdadır,bebek arabasınınkini henüz cekmedim ilgilenen olursa ayrıntılı açıklama,resim atabilirim.kayseri olursa dahada sevinirim
kraft tasıma-oto koltuğu: 90 tl
kanz 650 bebek arabası:100 tl

slm bbek arabasının resmini ekler misiniz katlandığında çok yer kaplıyor mu katlanmış halindede çeker misiniz

arabanın özelliklerini yazmadım netten bakabilirsiniz diye.oğlum 7 aylık cok kullanmadım zaten.sağlık ocağına götürdüm 2 seferde alışveriş merkezinde gezdik.oğlum arabadan nefret ediyor,mama sandalyesi ihtiyacım var evde kalabalık yapsın istemiyorum o yüzden satıyorum..çift yönlü,sürüşü rahat,tek elle kolay kapanıyor.arabanın tek sevmediğim yanı sürüş yönünü dğiştiriken tutacak kolunun yan kısmı tenteye takılıyor.oda benim sucum değil:)standart araba fazla teferuatı yok anlayacağın. 225 tlye almıştık.

Son düzenleme:
benim kızım büyüdü ,14 aylık yeğenlerimin bebek arabasını kullanıyorum ama ilerde yine lazım olur diye düşündüğüm için almak istiyorum
eşimi ikna edebilirsem size yazarım,kayserinin neresinde oturuyorsunuz bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…