• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KRAFT tasıma-oto koltuğumuz ve KANZ bebek arabamız satılıktır kayseri

• Konu Sahibi Konu Sahibi dtk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dtk

ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
406
38
298
Kayseri
kraft tasıma-oto koltuğumuz ve kanz bebek arabamız satılıktır.temiz kullanılmıstır sıfır ayarındadır. pusetin orjinal resmi asağıdadır,bebek arabasınınkini henüz cekmedim ilgilenen olursa ayrıntılı açıklama,resim atabilirim.kayseri olursa dahada sevinirim
kraft tasıma-oto koltuğu: 90 tl
kanz 650 bebek arabası:100 tl
$Kanz-KZ-650-CIFT-YONLU-LUX-BEBEK-ARABASI-PUSET__56006500_4.webp
$100_5247.webp
$100_5248.webp

slm bbek arabasının resmini ekler misiniz katlandığında çok yer kaplıyor mu katlanmış halindede çeker misiniz

arabanın özelliklerini yazmadım netten bakabilirsiniz diye.oğlum 7 aylık cok kullanmadım zaten.sağlık ocağına götürdüm 2 seferde alışveriş merkezinde gezdik.oğlum arabadan nefret ediyor,mama sandalyesi ihtiyacım var evde kalabalık yapsın istemiyorum o yüzden satıyorum..çift yönlü,sürüşü rahat,tek elle kolay kapanıyor.arabanın tek sevmediğim yanı sürüş yönünü dğiştiriken tutacak kolunun yan kısmı tenteye takılıyor.oda benim sucum değil:)standart araba fazla teferuatı yok anlayacağın. 225 tlye almıştık.
$100_5488.webp
$100_5494.webp

Son düzenleme:
benim kızım büyüdü ,14 aylık yeğenlerimin bebek arabasını kullanıyorum ama ilerde yine lazım olur diye düşündüğüm için almak istiyorum
eşimi ikna edebilirsem size yazarım,kayserinin neresinde oturuyorsunuz bu arada?

Back