Bebek İkinci El kraft storm baston puset - 1,5 ay kullandım garantisi duruyor

BsrDvc

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
28
2
18
Hatay
Mrb kızlar bebek arabamız çalınınca bu arabayı aldık. Ancak 1,5 ay sonra akrabamızın ihbarı üzerine eski arabımızı bulup geri aldık ve bunu satmaya karar verdik. Ürünü çok az ve çok temiz kullandım sıfırdan farkı yok. Doğumdan itibaren kullanılabilir tam yatar. Fiyatı 200 tl. (sıfır fiyatı 300)
Arabayla birlikte garantisi de gönderilecektir 01.02.2016 ya kadar. Ayrıca fotograflarda eklemeyi unutmuşum ön barı da mevcut. $IMGP4661.jpg$IMG_20140429_095725.jpg$IMGP4660.jpg$IMGP4662.jpg$IMGP4663.jpg

Henüz satılmadı 125 veya 150 yapamam eşim istemiyor.. blksyvz ne kadar düşünüyorsunuz eşime sorayım

Eşim 200 tl diyor. Ama kargo yerine parasını verip şehirlerarası otobüse verebilirim isterseniz. Otogara yakınsanız siz de ordan alırsınız kargo probleminiz olmaz

araba hafif deeğilmi ben almak istyrrm ama biraz indirm yyapın 150 olsun otobüsle ben alıyım konyadayım ne dersnz bi eşinize sorun olur derse hemen yarın alym .

araba hafif deeğilmi ben almak istyrrm ama biraz indirm yyapın 150 olsun otobüsle ben alıyım konyadayım ne dersnz bi eşinize sorun olur derse hemen yarın alym .

bende aynı ürünün kırmızısı var düşünürseniz haberleşelim, fotoğrafını ekleyebilirim. kargoyu karşılarsanız 150 tl ye göndereyim.

Fotografta gördügünüz gibi ürün daha yeni alındı, indirim yapamıyorum maalesef. Yakın illere parasını kendim karşılayarak otobüsle gönderebilirim dediğim gibi

Back