• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kraft siyah puset 60tl....boy uzatan hoppala(zıpzıp) 50 tl

Renknaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
62
1
86
Ankara
kraft puset(oto koltuğu) çok kullanışlı ben 1 yıl kullandım. memnun kaldım. hoppalayı ise bebeğim hiç kullanmadı. Kapı üzerine takılıyor. Salıncak olarak ta kullanılabiliyor.
puset---60tl
zıp zıp----50 tl
$DSC_0177.jpg $DSC_0179.jpg $DSC_0178.jpg

Merhaba
Hoppalanın markası ve resmi varmı
İyi günler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba
sıfır ve garantilisi ücretsiz kargo 49.90 a satılıyor , iyi satışlar

Merhaba
sıfır ve garantilisi ücretsiz kargo 49.90 a satılıyor , iyi satışlar

ben 70 küsüre mağazadan aldım. mesajını görünce çok şaşırdım.ben de internetten araştırdım.dediğiniz fiyatı bir yerde gördüm. ama ön oyuncak aksamı aynısı değil.

ben 70 küsüre mağazadan aldım. mesajını görünce çok şaşırdım.ben de internetten araştırdım.dediğiniz fiyatı bir yerde gördüm. ama ön oyuncak aksamı aynısı değil.

Canim tam gorunmuyo nereye asilicak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim tam gorunmuyo nereye asilicak

resimdeki gibi. Delme falan olmuyor. Baş kısmı kıskaç şeklinde zaten. Yaylı, yüksekliği ayarlanabiliyor.Bebeğin ayağı yere hafif değecek şekilde ayarlayın ki zıpladığında yere basınca ayağı ağrımasın.Yükseltip salıncak olarak da kullanılıyor. Hayvan sesleri ve melodileri var. $5.jpg

resimdeki gibi. Delme falan olmuyor. Baş kısmı kıskaç şeklinde zaten. Yaylı, yüksekliği ayarlanabiliyor.Bebeğin ayağı yere hafif değecek şekilde ayarlayın ki zıpladığında yere basınca ayağı ağrımasın.Yükseltip salıncak olarak da kullanılıyor. Hayvan sesleri ve melodileri var.Eki Görüntüle 1111601

Kac kiloya kadr tasiyo canim bu salincak ta kullanicam zaten bana sadece baglanti yeri onemli

Back