How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kraft mı chicco mu?

burekaru

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
39
1
298
İzmir
arkadaşlar bebek arabası alacağız fakat karar veremiyoruz kraft mı chicco mu? ne dersiniz deneyimlerinizi paylaşırmısınız.:uhm:

Canım merhaba bu konuda bilgi sahibiyim seninle paylaşayım
Chicco italya merkezli dünya çapında saygın büyük bir firma ürünleri çok kaliteli daha önemliside satış sonrası hizmeti fevkalade. Memnun kalacağını tahmin ederim. Diğeri kraft oda türkiyede söz sahibi büyük bir türk şirketi. Marka alman gibi duruyor ama tamamen türk firması. Olsun ürünleri oldukça sağlam ve kaliteli. ıkiside iyi yani. ılk önce ne istediğine karar ver çift yönlü mü travel ikili sistem mi yoksa baston mu çift yönlüde hem fiyatı uygun hemde kaliteli kraft atlanta var ayrıca pierre cardinin 2020 enigma modeli çok tutuyor.travel da chicco forme biraz pahalı ama değer çok gösterişli ikili veya üçlü alabiliyorsun yada ct 02 chicco nun baston istiyorsan da tabiiki liteway eniyisi ondan sonra kraft bugg baston var oda çok güzel kraft pamper, chicco multiway
sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum

Benim bebek arabam chicco nun 3 cocuk büyüttüm 3daha da büyütütür.Ben cok memnunum herkezede tavsiye ederim.

ben kraft aldım memnunum ablamda kraft aldı uzun süredir kullanıyor bence ihtiyacına göre modellere bak iki markada iyi

ıki markada iyi canım.benim çocuk arabamda kraft çok memnunum ,cihicco biraz daha pahalı kraftta göre .

pierre cardin çift taraflılar iyi duruyor mesela 2080 ama arka tekere çarpma problemleri varmış yürürken

Back