Bebek İkinci El kraft maxi pilli salıncak gri/sarı kargo bendendir türkiyenin her yerine yollarım

badecicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
24
0
selam pilli salıncağımız satılıktır
3 kademeli ayarlanabilir koltuk
yenidoğan boyun destek minderi
ön mama tepsi barı
bebeğin ilgisini çeken oyuncaklar
fiyat : (salıncak+kargo)150 tl

fiyat konusunda biraz insaflı olmaya çalıştım umarım beğenmişsinizdir kargosuyla 0 fiyatına geldikten sonra 2. el almanın ne anlamı var

$2013-01-26 12.30.46.jpg $2013-01-26 12.32.40.jpg $2013-01-26 12.32.06.jpg

cnm burda satamadın sanırım belkı fıkrın yokdur dıye söylıyorum e-bebege bunu 2.el olarak satabılırsın sana anında hedıye çekı verıyorlar sende e bebekden alısverıs yaaparak kullanabılıyorsun.ıyı sanslar

cnm burda satamadın sanırım belkı fıkrın yokdur dıye söylıyorum e-bebege bunu 2.el olarak satabılırsın sana anında hedıye çekı verıyorlar sende e bebekden alısverıs yaaparak kullanabılıyorsun.ıyı sanslar

E bebek bana çok uzak oraya goturme şansım yok maalesef gene sagol tavsıyen ıcın bu arada ılanı koyalı daha 1 gün bile olmadı belkı çıkar bı ıhtıyacı olan :KK66:

slmmm ben ciddi ilgileniorum ama fiyatta biraz yardımcı olun lütfen ihtiyacım var gercekten oglum baya hareketli ve bütün gün kucak istio.böyle ilgisini cekicek bişi lazım inan bunun sıfırına daha yeni baktım 200 liraydı bu ise 2. el biraz daha indirim yaparsan ciddi alıcıyım.100 olmazmı tatlım yaa..bu arada bozuk yada ayarlarında sıkıntı yok dimi yırtık falan hani özürü falanda varsa söylersen sevinirim.ben ist. anadolu yakasındayım ama yakın yerlerdeysek elden teslim alırım canım.cvp atarsan sevinirim.senin satma nedenin ne bu arada

slmmm ben ciddi ilgileniorum ama fiyatta biraz yardımcı olun lütfen ihtiyacım var gercekten oglum baya hareketli ve bütün gün kucak istio.böyle ilgisini cekicek bişi lazım inan bunun sıfırına daha yeni baktım 200 liraydı bu ise 2. el biraz daha indirim yaparsan ciddi alıcıyım.100 olmazmı tatlım yaa..bu arada bozuk yada ayarlarında sıkıntı yok dimi yırtık falan hani özürü falanda varsa söylersen sevinirim.ben ist. anadolu yakasındayım ama yakın yerlerdeysek elden teslim alırım canım.cvp atarsan sevinirim.senin satma nedenin ne bu arada

canım benim seni anlıyorum ama inan bana verdiğim fiyat gayet uygun bu fiyata satanlar var ama kargosunu karşılamıyorlar ben kargosunuda karşılıyorum karar senin genede çok ihtiyacın varsa 140 yapayım ama dahada düşemem 2. çocuğu 5 yıl sonra düşündüğüm için satıyorum yoksa memnundum salıncağımızdan yırtığı kırığı yok gayet güzel çalışır durumda 4 ay daha garantisi devam ediyor faturasıda var

canım benim seni anlıyorum ama inan bana verdiğim fiyat gayet uygun bu fiyata satanlar var ama kargosunu karşılamıyorlar ben kargosunuda karşılıyorum karar senin genede çok ihtiyacın varsa 140 yapayım ama dahada düşemem 2. çocuğu 5 yıl sonra düşündüğüm için satıyorum yoksa memnundum salıncağımızdan yırtığı kırığı yok gayet güzel çalışır durumda 4 ay daha garantisi devam ediyor faturasıda var
dogrudur canım ama sıfırıda verdiğin fiyata yakın onun için dedim.ben aynısını 200 e buldum bir sitede hani sen yapsaydın uygun fiyata o kadarını vermeyim senden alayım dedim.hayırlısı olsun.ben bi süre daha arastırıcam sen olurda satamaz fiyat indirirsen tekrar konusuruz..umarım alan olur ama sıfıra yakın fiyat olunca biraz zaman alır..bişi daha sormak istiorum nekadar bindirebiliyoruz yaşına kadar biniomu.birde istanbuldaysan zaten ben elden alırım die düşünmüştüm

malesef istanbulda değilim canım ben 8 aylık olana kadar bindirdim en fazla 11 aylık olana kadar bıner dıye dusunuyorum ondan sonra yurumeye merak sardıkları ıcın sureklı oraya buraya tutunup yurumeye calısıyo bence 200 tl ile 140 tl arasında ihtiyacı olan için çok fark var zaten cok fazla yıpranan bısey degıl genede sen bilirsin

X