Bebek İkinci El Kraft marka park yatak ve baby jorn visco yatagıyla birlikte sizi bekliyor./satılmıştır

Zeymer1980

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
2.148
157
113
$DSC05457.jpg$DSC05461.jpg$DSC05460.jpg$DSC05458.jpg

AMin canım kendim yaptım isteyen herkese yapabilirim günlerdir ekliyecem diyorum ik çocukla zor oluyor ama sonunda ekledim alana şimdiden hayırlı olsun dizayn tamamen bana ait

Son düzenleme:
35 tl çünkü kiristal tül kullandım inci tül çiçek ve kelebekler biraz pahalı simitini bile ciddisine özel sardirttim yinede pazarlık payı var

Arkadaslar oğlum büyüdüğü için ikia karyolasını yatas yatağı ve mothercare yatak kenar koruyucusunu satıyorum sadece yatağı 365 tl yatak 200 tl kenar koruyucuyuda 50 tl civarındaydı galiba hepsi sadece 200 tl
Oğlum uyuduğu için bırazdan resim çekip yolluyacagım.bu arada samsundayım isteyen evden gelip gorebılır......

Gerçi oğlum uyarınca ayrıntılı fotoğraf cekerım Samsun'da yaşayıp yenı anne olucaklar kaçırmasın süper cunku yatak omurga gelısımı ıcın cok ıyı

Arkadaslar oğlum büyüdüğü için ikia karyolasını yatas yatağı ve mothercare yatak kenar koruyucusunu satıyorum sadece yatağı 365 tl yatak 200 tl kenar koruyucuyuda 50 tl civarındaydı galiba hepsi sadece 200 tl
Oğlum uyuduğu için bırazdan resim çekip yolluyacagım.bu arada samsundayım isteyen evden gelip gorebılır......

Ya hakikaten güzelmis ben oglum dogdugunda sadece park yatagini 320 ye almistim ayriyeten yatagini falanda aldik samsunda olsam kacirmazdim

Ya hakikaten güzelmis ben oglum dogdugunda sadece park yatagini 320 ye almistim ayriyeten yatagini falanda aldik samsunda olsam kacirmazdim
Gercekten cok süper yatak ozellıkle evım kucuk oldugu ıcın hemen satmalıyım yarın yenı karyolaları kurucaz yatağın ozellıklerı sıtesınde yazıyor

Back