Bebek İkinci El Kraft marka park yatak+dönencesi+visko yatagıyla bırlıkte 130 tl son sayfada

Zeymer1980

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
2.148
157
113
fısher prıce yıldızlı geceler dönencesi 70 tl
Bebeklere klasik müziğin zenginliğini hissettirecek ve yatıştırıcı dönence hareketi ve ışıkları ile sakinleştirecek uzaktan kumandalı dönence. Yaklaşık 5 dakika süre ile 6 ayrı parçaya ilave olarak bir de potpuri çalar. Dönencenin repertuarında 3 ninni ile 3 klasik müzik parçası mevcuttur. Ninnilerden ikisinde müziğe eşlik eden koro sesleri yer alır. Yıldız şeklindeki orta kısmı 3 değişik renkte yanar ve aynalı toptan yansıyarak beşiğin etrafındaki duvarları ışıl ışıl şekiller ile bezer. Dört adet yumuşak sevimli yıldız karakter yavaşça bebeğin üzerinde döner. Anne ve babalar farklı ışık ve müzik kombinasyonları yaratabilirler.

Yaş Grubu: 0 ay ve üzeri
Pil Bilgisi: 2 adet AA (LR6) alkalin pil & 4 adet C (LR14) alkalin pil (dahil değildir)

Son düzenleme:
hııjenik ve tertemizdir 75 tl'dir.

Özellikleri:

Ödüllü Lansinoh HPA Lanolin Krem’in üreticilerinden anneler içinyepyeni bir ürün daha...
Kolaylıkla kullanılır ve temizlenir.
ComfortFitTM Göğüs Kenarlıkları, göğüslere rahatça oturur.
Custom Expression TeknolojisiTM sayesinde bir bebeğin doğal emiş ritmini olabildiğince yakın taklit ederek maksimum süt akışını sağlar.
Her annenin ihtiyacına ve konforuna göre süt sağımı seçenekleri sunar.
Ayrı ayrı ayarlanabilir hız ve vakum düzeylerine sahiptir (8 vakum düzeyi ve 6 hız seçeneği).
Birçok biberonun iÇine doğrudan sağım yapılmaya uygundur.
Uyarma süreci ve sağma süreçleri arasında kolay seçim düğmesi sayesinde tek tuşla geçiş sağlar.
Sağım sırasında anne sütü tüplere ve pompaya geri kaçmaz.
Uzun süreli evde veya dışarıda sağım yapmak içintasarlanmıştır.
Şişe yuvaları, süt sağım şişelerini sabitleyerek şişelerdeki sütün dökülmesini önler.
Kolay okunabilir LCD ekran
İhtiyaca uygun olarak iki farklı çalıştırma seçeneği mevcuttur: Adaptör veya pil (Piller ambalaja dahil değildir).
Bisphenol A içermez.
Küçük,sessiz ve hafiftir.

Ürün Detayları:
Her paketin içerisinde 1 adet Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası 150 ml'lik iki adet şişe ve iki şişe kapağı içeren pompa seti, iki adet yedek beyaz valf, bir adet adaptör,bağlantı hortumu ve hortum bağı ve kullanma kılavuzu bulunmaktadır.
Daha büyük göğüs kenarlıkları ayrıca satışa sunulmuştur.
Parçaları ABD,Türkiye,Çin,Japonya,İngiltere,Kore,Tayland,Fransa,Hong Kong,Tayvan ve Hollanda’da üretilerek Türkiye’de biraraya getirilmiştir.

Üretim Yeri: Ç.H.C.
Markanın Ait Olduğu Ülke:İngiltere

Son düzenleme:
sadece 2 ay kullanııldı 100 tl'dir.ankarada oturan arkadaslara elden teslıım edilir.

Ana Özellikler
Ürün Tipi
Ana Kucağı
Markanın Ait Olduğu Ülke
Türkiye
Üretim Yeri
Çin
Hitap Ettiği Yaş Aralığı
0 Yaş+
Emniyet Kemeri
5 Nokta Emniyet Kemeri
Taşıma Kapasitesi
0 - 13 kg
Ek Özellikler
Diğer Özellikler
İstenildiğinde; Bebek Ağladığında Otomatik Müzik Çalma veya Sallanma Özelliği Vardır

Son düzenleme:
cok guzel bıır kııtap tam bir elaltı kitabı her sorunuzun cevabı bu kitapta...piyasada 40 tl ben 15 tl'ye veriyorum.KACIRMAYIN...

Bir bebek edinmeyi tasarladıkları andan başlayarak doğum sonrası döneme kadar annelerin ve babaların merak ettiklerini güvenilir biçimde yanıtlayan bir gebelik rehberi. Hekim seçiminden gebelik teşhisine, egzersizden doğum seçeneklerine, ikinci gebelikten ikizlere, gebelik sırasında cinsel ilişkiye kadar pek çok konuda yararlı bilgiler veren bu kitap gebelik sırasında sık sık ya da ender görülen pek çok semptoma da değiniyor.
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler'de;gebelik,doğum ve doğum sonrasına ilişkin tüm aşamaları bulabilirsiniz. Babaların da bu kitaptan çok yararlanacağına inanıyoruz.

35 yaşından sonra bebek sahibi olmak güvenilir mi?

Gebe olduğumu öğrenmeden önce içtiğim içkiler bebeğime zarar verir mi?

En fazla kaç kilo almam normaldir? En az kaç kilo almalıyım?

Bebeğim pek tekmelemiyor, bu normal mi?

Doğumun başladığını fark edebilecekmiyim?

göğüs pompanı kesinlikle mayıs 15e kadar satılmazsa alacağım bu ay park yatak araba falan alırken çok açıldım ayın15ine kadar beklemem gerekiyor o zamana kadar satılmazsa haberim olsun mesaj atsan yeter özelden

CAnım kesin alicaksaniz ben satmam ürünü beklerim olurmu bu arada ben özelden mesaj cekemiyorum

fiyatı biraz uygun olsa alırdım ama şu aN biraz para sıkıntım var kargo ücr falan çok tutar...

Neredesiniz ayrıca parçalara ayrılıyor kargo fazla tutmaz yenisi 250 tl yepyeni oyun halısı alınca kullanmadık

Sherpil hanım özelden mesaj cekemiyorum son fiyat çünkü yenileri 250-270 arası oyun halısı alınca kullanmadık ama kargoyla değil otobusle yollarım ücretini ben karşılarım Ankara'da degilseniz ilgilenirseniz adogruyol55@hotmail.com'a mesaj atarsanız sevinirim

Yukarıdakılerın hepsi satıldı elımde tertemız kraft marka park yatak yatagıyla bırlıkte 150 tl yatağı annemde olduğu için cekemedım dıleyen Samsun'dan elden alabılır dıleyene sehırler arası otobüsle gonderılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…