Bebek İkinci El kraft hoppalamız satılıktır becerebilirsem resim de ekleyeceğim 80 tl

balıkesir merkezde yaşıyorum özel mesaj da yazamıyorum farklı sorularınızı burdan sorarsanız memnun olurum

Son düzenleme:
kaç kiloya kadar taşır acaba kızım zıplamayı cok seviyor ama 10 kiloya yaklaştı artık 10 aylık olacak bana mesaj atabilirmisin

18 aylık olana kadar kullanılabilirmiş oyuncak ama 12 kg ye kadar kullanılması uygundur da diye ibaresi var satmak için de saçmalamak istemıyorum aletin yüksekliği ayarlanmıyo da zaten resimdeki neyse o çocugunuz 10 aylıksa kilosu zaten 2 kilo kalmış limite boyu falan da uzamıştır onun yine de siz bilirsiniz (nası satıcıyım ben ya )

boyu ayarlansaydı iyidi :) ne yapsam bilmiyorum ne kadar kullanabilir gereksiz yük yapmak istemesemde kızım için bunuda cok istiyorum of :)

70 e satıcam ya sıkıldım bu arada her parçası tam benim kızım her şeyden çabuk sıkıldığından da nerdeyse sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…