Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyat ne kadar
fiyatları nedir? Ben hoppalayla ilgileniyorum, mutlaka dönencenin de fiyatını merak eden kızlar olacaktır.
canm dönencede bi problem var mıhoppala 110,dönence 45 diye düşünüyorum.kocaelideyim elden almak isteyenler için.
hiç bir problemi yok.canm dönencede bi problem var mı
son fiyatı ne olur canm yarın yengeme göstereyim ona lazımdı bana ayırır mısınhiç bir problemi yok.
son fiyatı ne olur canm yarın yengeme göstereyim ona lazımdı bana ayırır mısınbide daha ayrıntılı resim yükler misin
peki bende yarın akşama kadar haber veririm sizetamam ayırırım.resim eklemeye çalışırım.ama gündüz işteyim.ancak akşam saatlerinde gönderebilirim.
olur iyi akşamlar.elden mi alırsınız kargoyla mı?peki bende yarın akşama kadar haber veririm size![]()
hangi şehirdesinizolur iyi akşamlar.elden mi alırsınız kargoyla mı?
aaa ne güzel almak isteyen kişide kocaelide merkezdeler siz neresindesiniz fiyatta anlaşırsak elden alsınlarhoppala 110,dönence 45 diye düşünüyorum.kocaelideyim elden almak isteyenler için.
aaa ne güzel almak isteyen kişide kocaelide merkezdeler siz neresindesiniz fiyatta anlaşırsak elden alsınlar![]()
canm ayrıntılı resim bekliyorumelden almaları daha iyi tabiki,kargo parası vermezler.
canm ayrıntılı resim bekliyorum![]()
selam,misafir vardı fırsat bulamadım,kusura bakmayın.Eki Görüntüle 1029048 Eki Görüntüle 1029050 Eki Görüntüle 1029053
selam,misafir vardı fırsat bulamadım,kusura bakmayın.Eki Görüntüle 1029048 Eki Görüntüle 1029050 Eki Görüntüle 1029053
bide markası nedir canm