Bebek İkinci El Kraft hoppala aktivite masalı

harikasevim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
73
2
E-bebek'ten 180 Tl'ye almıştım. Kızım 6 aylııken aldım.yürümüye başlayana kadar çok kullandım.80tl'ye satıyorum.istanbuldayım.istanbul içi elden teslim edebilirim.ürü katlanıp eni dar uzun bir kutuya sığıyor.ortalama 4 kg geliyor.ptt kargo ile yollayabilirim.

Kraft X Factor Hoppala ve Salıncak Kırmızı / Beyaz - e-bebek.com

Kraft X Factor Hoppala ve Salıncak Kırmızı / Beyaz - e-bebek.com

Özellikleri:

Çıkarılabilir elektronik, müzikli ve ışıklı oyun tepsisi.
Bebeğin zıplamasını sağlayan elastik askılar.
Kolay katlanıp kaldırılabilme özelliği.
360 Derece dönebilen oturma şiltesi.
Maksimum düzeyde dengeyi sağlayan geniş taban.
Kolay temizlenebilen şilte.

Kalite Belgeleri: EN

Taşıma Kapasitesi: 12 kg.
Ürünün Ölçüleri: 82 x 77 x 88 cm

Temizleme Özellikleri:
Nemli bir bezle temizleyiniz.
Temizliği içinasla kimyasal bileşenli temizleyiciler, amonyak ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır.
Güneş ışığı solmaya neden olacağından, kullanılmadığı zamanlarda balkon, pencere yakını gibi güneşe maruz kalacağı yerlerde saklanmamalıdır.

Garanti Süresi: 2 yıl

Üretim Yeri: P.R.C
Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye

$image.jpg $image.jpg

Merhaba,

Konu içinde 80 Tl yazmıştım şehir olarak uzak bir yerde iseniz yardımcı olmaya çalışırım.

İstanbuldayim siz nerde oturuyorsunuz istanbul büyük sehir nede olsa:KK66: pazarlık payınız varsa düşünebilirim

ortaköyde oturuyorum. Önümüzdeki 15 gün 4. leventte bir ofiste çalışıcam o taraf da olabilir.

Kedersiz: mailini yeni gördüm cevap yazdım

merhaba,

ürünle ilgilenen var ama henüz satılmadı. paketlendikten sonraki ağırlığı 4-4.5 kg kadar. istanbuldan yollayacağım. PTT kargo'yu arayabilirseniz ve Bursa'daki adresinizi verirseniz size kabataslak bir kargo fiyat verirler. benim bir fikrim yok maalesef. son fiyat olarak 70 TL düşünüyorum ilgilenirseniz.

70 tl ye indi.istanbul dışından alıcılar için kargoda kolaylık yapabilirim

X