• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft ev tipi ana kucagi,chicco soft dream kanguru ve daha birçok marka

Zeymer1980

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
2.148
157
113
Sadece 2 ay kullanıldı tertemiz pembe çok hoş resmini görmek isteyenler ve diğer ürünlerimi görmek isteyenler
Arama Sonucu - sahibinden.com
Sitesine bakabilirler çok hoş ipek kadife tulumlar ve çantalar bulunmakta hemde 3 taksite

Son düzenleme:
Canım var ama oğlum yatıyor yukarıdaki linkte bir sürü ipek kadife takımlarım var kıs için bakmak istersen

Canım var ama oğlum yatıyor yukarıdaki linkte bir sürü ipek kadife takımlarım var kıs için bakmak istersen

bana beşik lazım canım ya. daha benim doğuma var. beşiğin nasıl görmek isterim. şu süslü püslü beşikler varya sepet gibi onlardan aradığım.eğer aradığım tarzsa beklerim seni

Yok canım öyle değil ama siteme bakarsan birsuru şey var dönence kız için chicco kanguru süt sağmaz makinası çift motorlu kraft ev tipi ana kucağı kızım için pembe çok güzel ama fındığım yatmadı kucak istedi hep bir bak ana kucağına bayılırsın toplu alımda indirim yapıyorum canim

Yok canım öyle değil ama siteme bakarsan birsuru şey var dönence kız için chicco kanguru süt sağmaz makinası çift motorlu kraft ev tipi ana kucağı kızım için pembe çok güzel ama fındığım yatmadı kucak istedi hep bir bak ana kucağına bayılırsın toplu alımda indirim yapıyorum canim

anakucağını görebilirmiyim.bir de fiyat ne

Yani ben bebeği içine koyup dışarı çıkabileceğim bir ana kucağı tarzı olarak anladım.

Yok canım ev tipi bu takiyorsun müziğini acıyorsun o uyurken yada oyuncaklarla oynarken sen I'sini yapıyorsun gözün arkada kalmıyor emliyet kemerli

Back