Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kraft Energy Bebek Arabası Fırsatı

we_ra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
417
3
96
İstanbul
Merhaba,

25 haftalık gebeyim. Belki bebek arabası için erken ama bugün bir fırsat ürünü gördüm. Kraft Energy Bebek Arabası 189 TL gg'de.. Ağırlığının 5,8 kg olması çok hoşuma gitti. Amal kalitesi nasıl bilemiyorum tabi. Bu marka ve modeli kullanan anneler varsa paylaşımlarını aktarabilir mi? Önerir misiniz?

ben gecen hafta bebek alışverısımı yaptım ve hazır cıkmısken arabasınıda aldım Kraft Energy Travel Sistem Bebek Arabası aldım 400 tl ye.... eve gelır gelmezde kurduk gercekten cok hafıf tavsıye ederım satış elemanıda bu modellerde en çok 5,8 kg oldugundan dolayı önerıyor...

biz de travel system ini kullanıyoruz kraftın, şimdi araba koltuğuyla kullandığımız için ağır geliyor bana, ama tek araba olarak çok hafif.. kullanımı çok kolay,ileriki dönemde baston pusete gerek bile duymayabiliriz belki.. ben tavsiye ediyorum herkese.. eğer satıcısı güvenilirse ve araba sıfırsa, fiyatı çok iyi, kaçırma.. biz araba koltuğuyla 430tlye almıştık fatih haşim işcan geçidinden üstelik..

bizde bu hafta kraft ın energy sistemini aldık ama bebeğimiz henüz gelmedi kullanmaya başlamadık yani:)ama gerçekten çok hafif

bizimde ilk arabamız krafttı çok memenundum ama o biraz ağırdı..
şimdi artık o yepyeni duruyor yeniden aldım kraft wınd marka aldım bu sefer henüz gelmedi umarım rahattır

Ben ilk çocuğumda Kraft'ın çift yönlü bir arabasını almıştım çok ağırdı ve yolda giderken sağa sola yalpalıyordu (2001 yılında 270 TL vermiştim), sonra tatilde arabayı götürmediğim için rahat etmek amacıyla ucuza baston araba almıştım (45 TL'ye), ilk arabayı hiç kullanmadan yeğenime hediye ettim, şimdi ikinci çocuğumda da bu baston arabayı kullanıyorum, o zaman markasız gelmişti ama Babymax'miş markası, pek duyulmuş bir marka değildi . Şimdi benzer şartlarda yeni bir araba almak istiyorum. Hafif, rahat ve yağmurdan vs. koruyacak şekilde.

ben de 1 ay önce kraft energy travel sistem bebek arabası aldım. oğlum 4 aylık ve çok rahat ettik. ana kucağı oto koltuğu olarak da kullanılıyo bebek arabası da çok hafif ve çok rahat sürülüyo. bizimkisi kırmızı renk 360 a aldık

selam we_ra bende bebek arabası araştırıyorum. tavsiye edilen bir ürünü çok uygun fiyata almışsın

gg dediğin nerede? acaba hala kampanya sürüyomu? yardımcı olurmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…