bende düşünüyorum ende samsundayım
resim gönderebilirmisin cmgndz@hotmail.com almak istiyorum.Merhaba benim elimde kraft dondy extra var krem rengi temiz kullandım ankaraadayim fiyat olarak 280 tl düşünüyorum bendeki ürünün piyasa fiyati 520 tl
ben düşünüyorum resim göebilirmiyiz ihtiyacım var kızım sallanrak uyuyor hemde ilerye dönük düşünüyorumMerhaba benim elimde kraft dondy extra var krem rengi temiz kullandım ankaraadayim fiyat olarak 280 tl düşünüyorum bendeki ürünün piyasa fiyati 520 tl
pardon ya ben mudahil olmıyayım konu sizin.. siz beğenirseniz alın olmazsa bakarımresim gönderebilirmisin cmgndz@hotmail.com almak istiyorum.
ben düşünüyorum resim göebilirmiyiz ihtiyacım var kızım sallanrak uyuyor hemde ilerye dönük düşünüyorum
teşekkürler mavi renk düşünmüyorum.4 ay kullandığımız baby max violet sallanır beşik elimde var kızıma aldım açık mavi rengi vardı pembesinin gelmesini beklememiştim 180 tl ye vericem yer işgal etmemesi için isterseniz mail atabilirim
4 ay kullandığımız baby max violet sallanır beşik elimde var kızıma aldım açık mavi rengi vardı pembesinin gelmesini beklememiştim 180 tl ye vericem yer işgal etmemesi için isterseniz mail atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?