Bebek İkinci El kraft dondy satan var mi?

hala bende bekliyorum arkadaşlar varsa satan banada ulaşabilir mi ???? balıkesirdeyim bende ama il fark etmez :49::49::49::49::49::49:

Elimde garantisi hala devam etmekte olan krem rengi dondy 5 var. Istanbuldayım çalışır durumda sadece taşınırken adaptörü kayboldu nasıl olduysa onun dışında hiçbir sıkıntısı yok yeni adaptör alınıp kullanılabilir. Fiyatı 200 tl

Elimde garantisi hala devam etmekte olan krem rengi dondy 5 var. Istanbuldayım çalışır durumda sadece taşınırken adaptörü kayboldu nasıl olduysa onun dışında hiçbir sıkıntısı yok yeni adaptör alınıp kullanılabilir. Fiyatı 200 tl
Adaptoru satiliyormu bilgin varmi birde istanbulun neresindesin

Son fiyat nedir esimle o a gore konusucam bide adaptor nerden temin edebiliriz fiyatlarini biliyormsun
Yapabileceğim son fiyat bu garantisi hla devam etmekte çünkü aslında garantiden de alınıyor sanırım. Dışardan adaptör alımı ne Kadar fiyat almadım hiç ama ürünün sıfırdan farkı yok kullanılmadi desem yeridir.

Son olarak bu dondy 5 mi normal dondy mi kumandalimi onuda ogrenebilirmiyim bugun bakabilirmiyiz birde dusunuyoruz bende fenerbahcedeyim ordan gelebiliriz eger musaitseniz

Yapabileceğim son fiyat bu garantisi hla devam etmekte çünkü aslında garantiden de alınıyor sanırım. Dışardan adaptör alımı ne Kadar fiyat almadım hiç ama ürünün sıfırdan farkı yok kullanılmadi desem yeridir.
Bugun gorebilirsek birde dondy 5 se super

Aklınızda kalmasın diye fotoğraflarını da atıyorum. Unisex bi renk olduğu için kız erkek farketmez.

Eklentiler

• WP_20150329_002.jpg
    WP_20150329_002.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 75
  • WP_20150329_003.jpg
    WP_20150329_003.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 61
  • WP_20150329_001.jpg
    WP_20150329_001.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 60
Ok bende adaptor bakiyorum ama temin edebilecegim biryer bilamadim ve fiyatta ogrenemedim adaptorsuz bir ise yaramaz sonucta biraz daha bakiniyim

Yalnız garantisini bulmam lazım bulup size haber versem olur mu en azından garantisini de görmüş olursunuz
.
Bulabildinizmi garanti belgesini adaptor 60 tl dediler eger biraz indirim yaparsaniz alalim cunku 230 tl ye istinyede birinde buldum ilk etapta size donmek istedim anadoluda oldugunuz icin?

Ok bende adaptor bakiyorum ama temin edebilecegim biryer bilamadim ve fiyatta ogrenemedim adaptorsuz bir ise yaramaz sonucta biraz daha bakiniyim
Peki garantisini bulabildinizmi garantiden temin edilmiyor bozulmus olsa belki ama kaybolmus sizinki ben kesin almak istiyorum ama kararsiz kaldik sizde hic indirmiorsunuz pazarlik sunnet

Back