Bebek İkinci El Kraft Dondy Sallanan Beşiğimizi Satıyoruz

sirin84

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
95
1
16
İstanbul
Mavi Beyaz renkli olanını oğlumda sadece 6 ay kullandım mama sandelyesi özelliğini hiç kullanmadım.
Oğlum kolikti ve çok rahatlaşmıştı bizi.E bebekten almıştım 500 TL 'ye 2011 eylülünde 300 TL satıyorum.

Beşik çok temiz kullanılmıştır.3 aylık bide kızım var bu beşiği satıp farklı bir beşik almak istediğim için fiyatta çok indirim şimdilik yapamıyorum 275 tl olur.

beşğimizin fotografları

Eklentiler

• $250220131092.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 74
  • $250220131093.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 62
biraz daha indirim yapabilir misiniz,ciddi alıcıyım ihtiyacım var.son fiyat 200 olur mu lütfen?

biraz daha indirim yapabilir misiniz,ciddi alıcıyım ihtiyacım var.son fiyat 200 olur mu lütfen?

Kolik olan 3 aylık birde kızım var kızım bu beşiği hiç sevmedi bende 250 tl satarak aynı fiyata farklı bir salıncak alıcam.alacağım salıncağın fiyatı düşük olsa verirdim.O yüzden üzgünüm ama indirim yapamıyorum: oğlumda çok faydasını gördüm sadece onda uyudu gerçekten çok temiz kullandım.Kılıfı ilk yıkamada tüylendi sadece ama yatagın üzerine hep çarşaf serdim.mama sandelyesi olarak hiç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…