Bebek İkinci El Kraft Dondy Otomatik Sallanan Beşik SATIYORUM.

genciza

annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
4.158
143
688
42
İstanbul
Çok gazlı ve sabahlara kadar ayakta sallanmaya alışmış olan kızım için aldığımız,ve sayesinde rahat ettiğimiz,uzaktan kumandalı otomatik beşiğimizi artık ihtiyacımız kalmadığı için satıyorum.

Piyasada en uygun fiyat şu an e-bebekte 400 tl. ben yarı fiyatına veriyorum 200 tl.

sıfırını almaya hiç gerek yok.kılıfını hijyen gereği çok sık yıkadığım için biraz solma var onun haricinde hiç bi sorun yok sapasağlam,daha iki çocuk daha büyütür.

ilgilenenleri bekliyorum...

Eki Görüntüle 518448

Ürünü bilmeyenler için resmi ve özellikleri:

Beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg'a kadar, mama sandalyesi olarak ise 3 yaşa kadar kullanıma uygundur.
Uzaktan kumandalı çalışma sistemi
16 değişik melodi
Ses yükseklik ayarı
3 farklı zaman ayarlı sallanma (10 dk, 20 dk, 30 dk) 4 farklı hızda sallanma ayarı
5 kademe yükseklik ayarı
İstenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak üzere kolay montaj
Ayarlanabilir ayak dayanağı
%100 pamuklu, yıkanabilir kumaş
Geniş oturma yeri ve sırt dayanağı
İstenildiğinde çıkarılabilen mama tepsisi
Özel fren sistemli tekerlekler (kaygan zeminlerde bile maksimum güvenlik

Kullnanan var mı bende doğacak kızım için almayı düşünüyorum kraft sallanır beşik ama elektrikli mi şarjlı mı onu merak ediyorum

Kullnanan var mı bende doğacak kızım için almayı düşünüyorum kraft sallanır beşik ama elektrikli mi şarjlı mı onu merak ediyorum

ben 3 buçuk aylıkken almıştım çok faydasını gördüm,bilsem doğumdan önce alırdım.Biz mağazada nası sallandığını falan denemek istemiştik :)) kızım hemen gazını çıkardı sallanmaya başlayıncaelektrikle çalışıyor...

Düşünen varsa garantisi devam ediyor sıfırdan farksiz sifiri 550 tl ben 350 tl ye veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…