• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft dondy kullananlar ve satanlar acil yardım

karaarslane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
56
19
38
bebeğim çok gazlı ve sürekli sallanmak istiyor. sallanmayı bıraktığımız anda uyanıyor. kraft dondy almak istiyorum ama int sitelerinde hem model hem de fiyat olarak birbirinden farklı dondyler var. özellikleri açıkça belirtilmemiş. bu beşiklerden bazıları ileri ger, bazıları sağa sola sallıyormuş. ben sağa sola sallanan dondy almak istiyorum. bilenler hatta satmak isteyenler yardım...

bebeğim çok gazlı ve sürekli sallanmak istiyor. sallanmayı bıraktığımız anda uyanıyor. kraft dondy almak istiyorum ama int sitelerinde hem model hem de fiyat olarak birbirinden farklı dondyler var. özellikleri açıkça belirtilmemiş. bu beşiklerden bazıları ileri ger, bazıları sağa sola sallıyormuş. ben sağa sola sallanan dondy almak istiyorum. bilenler hatta satmak isteyenler yardım...

dondyler ileri geri sallanır.fisher price da sağdan sola ve ileri geri sallanma özelliği var

kesinlikle sağdan sola sallanan almanızı tavsiye edrim bebekler ileri geri sallanmayı sevmiyor.ben hata yaptım şimdi kucakta sallıyoruz:((bir de saç kurutma makinesi veya elektrikli süpürge sesi iyi geliyor denemediyseniz faydasını görürsünüz bence.ayrıca gaz için bitkisel bir şurup var nurse harveys bunu da deneyebilirsiniz kısa sürsede bazı bebeklerde işe yarıyor.kolay gelsin size:(((

Back