• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kraft dondy beşik%mama sandalyesi

berinnur

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
15
0
16
Samsun
pembe renk kızım buyudu ve ayrıca mama sandalyesi hediye geldıgı ıcın satıyorum.ben urunu bıraz gec aldıgım ıcın beşik olarak pek kullanamadım.sıfır gıbı tertemiz garantisi devam ediyor.

Eklentiler

• $IMG-20130114-00296.webp
    $IMG-20130114-00296.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 274
  • $IMG-20130114-00297.webp
    $IMG-20130114-00297.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 343
  • $IMG-20130114-00298.webp
    $IMG-20130114-00298.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 1.450
Son düzenleme:
arkadaslar benim özel msj hakkım yok beşiğin fiyatı en son 250 olur kargo size ait.başkada olmaz fiyatı kesin bu yani.

Salıncak ağırlığı kaç kg.ve kaç yaşa kadar kullanılıyor,ayrıca da fatura ve garanti belgesi var mı?Bilgilendirir misiniz özellikleri hakkında örneğin tek yöne mi sallanıyor,müzikli mi vs.gibi.İst.da mısınız gelip görerek alabilirmiyiz? acele cvp.lütfen nimetcigdem@hotmail.com adresine de atabilirsiniz.Herhangi bir problemi yoktur umarım kesin alıcıyım eğer anlaşabilirsek tabii.Sevgiler...

beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg'a

kadar,mama sandalyesi olarak da 3 yaşa kadar

kullanılmaya uygundur.

uzaktan lumandalı çalışma sistemi

16 çeşit melodi ve ses yükseklik ayarı

3 farklı zaman ayarlı sallanabilme (10.20.30)

4 farklı hızla sallanma ayarı

5 farkla yatış açısında ayarlanabilen sırt dayanağı

gerektiğinde sallanmayı durdurabilen güvenlik kilidi

geniş oturma yeri

%100 yıkanabilir pamuklu kumaş

ayarlanabilen ayak dayanağı

istenildiğinde ayarlanabilen ve çıkabilen mama tepsisi

5 noktalı emniyet kemeri

istenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak üzere kolay montaj özelliği

özel fren sistemli ön tekerlekler(kaygan zeminde bile maksimum güvenlik)

ağılık:14.7 kg

özellikleri bunlar.garantisi devam ediyor yaklasık 1 yıldan fazla garantisi var.üründe leke çizik hiç bir problem yok.nasıl aldıysam öyle duruyor bu konuda içiniz rahat olsun.ben samsundayım oyuzden urunu gorme sansınız yok.kargo yada otobüs ile gönderebilirim.

arkadaşlar benim özel msj hakkım yokmus oyüzden cvp yazamıyorum mail adresimi yazdım ordan ulaşabilirsiniz.iyi geceler

satılmadıysa kraft dondy ye 200 tl verebilirim mümkünse.ben ankaradayım ama annemler samsunda elden alabilirler.sizin için de uygunsa.

Back