• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kraft dondy beşik&mama sandalyesi Arıyorum

missmiralay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
8
0
36
Denizli
uygun fiyata kraft dondy arıyorum kargoyu düşünerek fiyat iuygun olursa sevinirim.bir kac ilden elden aldırabılırım bulundugunuz ilide belirtirseniz...

uygun fiyata kraft dondy arıyorum kargoyu düşünerek fiyat iuygun olursa sevinirim.bir kac ilden elden aldırabılırım bulundugunuz ilide belirtirseniz...

Canım arkadaşımda var istediğin modelden 300 tl istiyor İstanbulda ikamet ediyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende var temiz krem rengi kasim ayında aldik ama totalde 1.5 ay kullandi kizim. dik durmaya baslayinca sevmemeye başladı. istanbulda ikamet ediyorum 350tl düşünürseniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Krem rengi kraft dondy var bizde,2013 Nisan ayında aldık,garantisi devam ediyor İlke Bebe Antalya'dan almıştık.
Yani eski model değil,yenisi.
Antalya'da ikamet ediyorum ama Istanbul için de elden teslim edebiliriz,fiyat 300 tl.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kraft dondy beşik satıyorum garantisi devam ediyor sıfırdan farksiz sifiri 550 tl ben 350 tl ye veriyorum istanbul içi elden teslim
1413368784692.webp

Satıldı mi arkadaşınızın kraft beşiği eğer elinizdeyse talibim"secretgk, post: 34744062, member: 277464"]Canım arkadaşımda var istediğin modelden 300 tl istiyor İstanbulda ikamet ediyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
Satildi

[QUOTEbeşik mama sandalyesi elinizde mi almak isterim ciddi alıcıyim ubletone, post: 34892299, member: 389757"]bende var temiz krem rengi kasim ayında aldik ama totalde 1.5 ay kullandi kizim. dik durmaya baslayinca sevmemeye başladı. istanbulda ikamet ediyorum 350tl düşünürseniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Kraft besik

Back