• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kraft dondy anakucağımı yoksa tiny love uykucu anakucağımı

denizim73

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
56
3
16
Manisa
arkadaşlar bu kraft dondy ve tiny love anakucağı arasında karsız kaldım. ilk günler yatak odamız dar olduğu için oraya yatak almayacağız zaten odası olacak ama ilk bir kaç ay yanımda olması gerekiyor hangi anakucağını beşik niyetine kullanabilirim karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.sizce hangisi olmalı

Ben o Kraft dondy e baktım mama sandalyesi olarak çok alçak yatak olarak da oldukça kullanışsız. Tiny Love aldım oğlum 5 aylık oldu hala geceleri onda yatıyor. Gündüzde bazı uykuları onun içinde ilk zamanlar oyuncaklarını takmıyorduk ama artık oyuncakları ile de oynamaya başladı valla onun oyuncaklarını yeterli görüp dönence almadım. Ben çok memnun kaldım kesinlikle tepe tepe kullandık 5 aydır. Daha hala sepet yatak olarak kullanıyoruz henüz ana kucağı olarak kullanmaya başlamadık. İçine minder ve yastık koydum. Daha önce kendi açtığım konuda deneyimlerimi paylaşmıştım istersen okuyabilirsin sorularında olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/588208-ana-kucagi-ev-tipi-oto-koltugu.html

Ben o Kraft dondy e baktım mama sandalyesi olarak çok alçak yatak olarak da oldukça kullanışsız. Tiny Love aldım oğlum 5 aylık oldu hala geceleri onda yatıyor. Gündüzde bazı uykuları onun içinde ilk zamanlar oyuncaklarını takmıyorduk ama artık oyuncakları ile de oynamaya başladı valla onun oyuncaklarını yeterli görüp dönence almadım. Ben çok memnun kaldım kesinlikle tepe tepe kullandık 5 aydır. Daha hala sepet yatak olarak kullanıyoruz henüz ana kucağı olarak kullanmaya başlamadık. İçine minder ve yastık koydum. Daha önce kendi açtığım konuda deneyimlerimi paylaşmıştım istersen okuyabilirsin sorularında olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/588208-ana-kucagi-ev-tipi-oto-koltugu.html

Merhaba, bebeğinizin boyu kaç cm. şu an? Ben en az 6 aylık olana kadar düz pozisyonda kullanmak istiyorum uyku için ama oğlum 2.5 aylık ve 62 cm. Bir yerde 70 cm gibi bişey yazıyor boyuna sitesinde de ebatları yok. Bu kadar kısaysa pek uzun yatıramam gibi geldi.

Back