• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft Deri Oto Koltugu 9-36 Kg

ozlemyenilmez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
22
0
36
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar

Kraft Encore Deri oto koltuğumuz var ve satmayı düşünüyoruz. Fiyatı 300 liradır.

485 TL ye kraftın bayisinden alınmıştır. Faturası ve garanti belgesi kullanım kılavuzu herşeyi bulunmaktada olup yeni gibi temiz bakılmıştır zaten gezmeden gezmeye ve oturmıyacam diye ağlamaktan eskitmeye bile fırsat olmadı :)
İzmit / Gölcük te oturanlara elden teslimde edilir.

Ciddi olan arkadaşlar 0530 206 4702 telefondan ulaşabilir istediği soruyu sorabilir. Whatsapp kullanıyorsanız resimi gönderebilirim yada e-mail adresinize gönderirim

-Buraya yüklemeyi bir türlü becemedim kusura bakmayın.

Görüşmek üzere;

izmitte oturuyorum ılgılnırım ılanla ama fotografı görmek lazım bir şekilde yükleyebilirsen idaha iyi olur, son fiyat nedir?

Merhaba Bynlar Günaydın :)

Fiyatı yüksek buldum demişsinizde valla bence değil o kadar para bayıldıktıktan sonra toz bile kondurmadım üzerine şaka değil..
Deri olduğu için çok sık bir ürün terleme filan yapma derdi yok isofıx yok çünkü bizim arabada isofıx bağlantısı yoktu.

Rıno değil Encore modeli bu arada ..

Ya bu resim işini anlayamadım ben

Alttan eklenti ekle diyorum resmi seçiyorum yüklüyü görüküyor o kadar bulamadım maalesef işin püf noktasını

Back