Bebek İkinci El KRAFT CALİPSO PARK YATAK, İNCE ŞİLTE VE KALIN ORTOPEDİK YATAĞIYLA BERABER, BİBERON ISITICI satıyorum

Canım dışardayım eve gidince koyayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canım acelesi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doydocum beşiğin fotoları bunlar
Alt açma ile dönencesini çıkartmıştım o yüzden takılı değil alt açmanın da ayrı cepleri var beşikten hariç

Beşiğin taşıma çantası falan da var

Gulçinnazlıcım sana mail attım gördünmü

Sağol canım, ikiz bebeğimiz olacak eylülde ikisini enlemesine yan yana sığdırabilirmiyim? Bir araştırayım sana döneceğim. Herkese hayırlı kandiller...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rica ederim canım
allah inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder bebişlerini :)

canım yatağın eni 70 cm, piyasadaki en büyük park yatak demişlerdi bize e bebek mağazasında, ordan aldık zaten, 70 cm bebek zaten 6-7 aylık oluyo, bebişlerin bir tam tur dönmeye başlayana kadar çok rahat sığar ikisi de yan yana beşiğe ama tabi sen yine de bi bak, için rahat etsin :)
bizim oğlan 75cm i geçti de tam boyunu bilmiyorum, haftaya kontrolü var, o zaman öğrenirim, enlemesine sığıyo, kumaş olduğu için esneme payı var çünkü
sana da iyi kandiller canım:)

Tmm cnm bekliyorum, tlf açık 😊

Özle msj hakkım yok telefon numaranızı yazarsanız ben de gelip görmek isterim arabayı

Nihayet pusetin fotolarını koyabildim, arkadaşlar yeniden farksız araba, elea yazısı bile aynen duruyor, kimse ikinci el olduğunu anlamaz

Güncelllll

Cnm arabayı soruyosan onu satmıyorum, beşik satışta ve garantisi devam ediyor

ARKADAŞLAR BEŞİK HALEN SATIŞTADIR
AYRICA AVENT BİBERON ISITICIMIZ, DR BROWN KOLİK ÖNLEYİCİ İKİ ADET 125 ML BİBERONUMUZ DA MEVCUTTUR

Canım beşiği iki yatağıyla beraber vericem, 180 tl diyorum, senin düşündüğün bi fiyat varmı? Bu arada hiç bi yırtığı deformesi falan yok sapasağlam, sıfır gibi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…