Bebek İkinci El KRAFT CALİPSO PARK YATAK, İNCE ŞİLTE VE KALIN ORTOPEDİK YATAĞIYLA BERABER, BİBERON ISITICI satıyorum

O fiyata verse ztn ilk ben alirim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen de haklısın canım ama arabayı markayı biliyosan o fiyata bu arabayı alamazsın, biraz baktıysan sadece arabaya 1000-1200 isteyenler var, oto koltuğu zaten 500 tl, inşallah kesene göre gönlüne göre bulursun sen de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Park yatak satıldımı fiyatı nedir

ben de özele yazdım ama fiyat kaç acaba?niye buraya yazmıyorsunuz da herkes sormak zorunda kalıyor anlamıyorum.

arabanın fiyatını yazmıştım zaten, kimse yatağı sormadığı için bende yazmadım şimdiye kadar
yatak için içindeki ince şilte ve kalın ortopedik yatakla beraber 250 düşünüyorum

Benim ozelden mesaj hakkim olmadigi icin burdan yaziyorum, arabanin faturasi var mi acaba, garantisi devam ediyir mu?
Bir de ankarada hangi semtte oturuyorsunuz, gelip gormek istesek ne kadar uzaksiniz merak ettim;)

Benim ozelden mesaj hakkim olmadigi icin burdan yaziyorum, arabanin faturasi var mi acaba, garantisi devam ediyir mu?
Bir de ankarada hangi semtte oturuyorsunuz, gelip gormek istesek ne kadar uzaksiniz merak ettim;)

canım arabanın garantisi devam ediyor, faturası da var, yenimahallede oturuyoruz, gelip görebilirsiniz, istersen sana tlf nomu yazayım özelden arayabilirsin beni

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400969955.894244.jpg
Canım bu iskeletin fotosu tek başına dik durabiliyor desteksiz

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400970183.249640.jpg$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400970218.437121.jpg
Bu da oto koltuğu

Ama puset arabada şimdi o yüzden onu koyamıyorum canım

puset de koltuk gibi tertemiz ve yeni gibi duruyor, örtüsüz hiç bindirmedim çünkü oğlumu

Güncell
Fotoları da ekledim arkadaşlar
Gerçi puseti koyamadım ama onu da eklicem

Park yatağında fotosunu eklermisin sana zahmet:)

Back