Kraft Bukle Travel Sistem Bebek Arabası

anest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
55
3
Kraft Bukle Travel Sistem bebek arabasını kullanan var mı? benim öncelikle aradığım özellik hafif olması+tek elle kolay kapanıp açılması (kapanınca kendim kolay taşıyabileyim)... dolayısı ile baston puset ihtiyacını mümkün olduğunca erteleme. bu özelliğe sahip asıl düşündüğüm bebek arabası mamas and papas armadillo. ama geçen gün bi bayanda gördüm kraft bukle'yi, çok hoşuma gitti. yorumlarınızı şiddetle bekliyorum.

Ürün Özellikleri
• Doğumdan itibaren kullanılabilme özelliği
• Çift yönlü kullanılabilme özelliği
• Ekstra dayanıklı ve çok hafif özel alaşımlı dayanıklı alüminyum gövde
• Çok kolay ve pratik açılıp kapanabilme özelliği
• Oturma yeri ile katlanabilme özelliği
• 3 farklı pozisyona ayarlanabilen ve çift yönlü kullanılabilen oturma ünitesi
• Takılması ve sökülmesi çok hızlı ve kolay kemer sistemi ekstra güvenli ve rahat
• Arka birleştirilmiş tek ayak hareketiyle devreye girip çıkan fren sistemi ; ön tekerlekler 360 derece dönebilir ve tek hareketle sabitlenebilir.
• Bebeğinizi gövde ve bacaklarından sabitleyen 5 noktalı emniyet kemeriyle maksimum güvenlik
• Emniyet kemeri bebeğin boyuna ve kilosuna göre ayarlanabilir
• Katlandığında çok az yer kaplama özelliği
• Etkili süspansiyon sistemi daha rahat bir yolculuk
• Sportif, hafif, konforlu. Ağırlık : 8,8 kg

Fiyat
Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı : 899,00 TL

Taşıma / Oto Koltuğu
• ECE R44/04 belgeli
• Grup 0+ (13 kg’a kadar olan bebekler için)
• Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
• 3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallama pozisyonu)

http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/6/bebek-arabasi/1080/bukle.aspx

Merhaba.. 6 aylık kızım var ve ben kullanıyorum bukle modeli. Cok arastırdık cok zorlandım karar vermekte.chıcco 360 derece donen vardı oda çok iyiydi lakin puset cok dardı.kolay acılıp kapanıyor kraft bukle ben memnunum.siyah rengini almıştım.5.ayındam sona bızım kız sığmamaya başladı oto koltugu gibi olan pusetine.artık öteki koltugunu kullanıyoruz :) ben memnunum,tavsiye ederim.. Hayırlı doğumlar

Biz mor siyahını kullanıyoruz ben küçük olan kısmı hiç kullanamadım korktum ondan normalini hep kullanıyorum yatırıyorum sabıt içini battaniyesiyle tam destek yapıyorum birde yastığını koyuyorum bebemin cok rahat cok güzel bir araba ben çok memnunum bir çok markaya nazaran net tavsiyemdir ama mamas papas dersen o zaman terettüd ederim be tabiki mamas Papas yahut preg prego daha cok tercih edilir arada fiyat farkı ucurum değil bu araba 800 lira o 950 lira zevke kalmış birşey yani iyi arastir arkadasım hele cok kullanacaksan sürekli

Teşekkür ederim cevaplar için. Mamas and papas aldık çok sevdim

Merhabalar. Biz de bukleyi hem şık hem sağlam hem de kullanışlı bulduk. Ama renk konusunda karar veremedik... Bordo siyah modeli indirimde değil şu an. Siyah ve koyu pembe-mor olan indirimde. Sizce renk çok fark eder mi? bu arada kızımız olacak. İkinci çocuk erkek olursa mor uymaz, siyah da çok iç karartıcı mı olur diye arada kaldık...

Teşekkür ederim cevaplar için. Mamas and papas aldık çok sevdim
Merhaba. Mamas papas armadillo almayı düşünüyorum siz hangi modelini aldınız. Ana kucagiyla birlikte kaça aldınız memnun musunuz ? Lütfen cevabınız benim için önemli. Armadilloyu henüz görmedim sadece netten gördüğüm kadarıyla resmen bayıldım. Zaten e bebekte falan kalmadı diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…