Bebek İkinci El Kraft baston bebek arabasi garantili

ladyeddy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
101
0
16
Antalya
Hanimlar kraft london bebek arabami satmak istiyorum kizim 3,5 aylik kucyk oldugu icin kullanamadik en fazla 1ay kullanildi o da ara sira heryere arabamizla gidiyoruz o yuzden sifir ayarinda 04.04.2013 de alindi garantisi herseyi var cok rahat kullanimi kollari yukselebiliyor iki kademe sepeti kullanisli istediginiz ayarda sirt kismi ayarlanabiliyor tam yatisi var on tekerler 360 derece donuyor bana baska bi araba hediye geldi e haliyle bu araba bosta kaldi ilgilenenlerle gorusebiliriz

Arabanın fotoğrafını ve fiyatını da belirtirmisiniz.

Arabanin fotograflari bunlar fiyatida 280 dusunuyorum

Eklentiler

• $2013-05-23 22.42.24.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 101
  • $2013-05-23 22.43.15.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 90
  • $2013-05-23 22.43.41.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $2013-05-23 22.46.18.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 90
Narinkizim evet gercekten pratik ve kullanisli diger baston arabalarda ayagin tekere degiyor ve boylari kisa oldugu icin iki buklum suruluyor bu arabanin surusu cok basit cunku sapi uzuyor ve ayak tekere degmiyor

araba guzelmis ve kullanisli gorunuyor benim bebegim de 3.5 aylik biz de pratik olsun diye baston hediye gelmisti bi kullanalim dedik biz de kullanamadik cunku emniyet kemeri ayarlanmiyordu bastonlar bi 6 aydan sonraki bebekler icin uygun sanirim

haklisiniz ibozll bastonlar pratik ama kucuk bebekler icin zor oluyor ama bu arabanin emniyet kemeri ayarlanabiliyor ve tam yatarli

arabanız çok güzel ve temiz.sizde zaten kullanmadığınızı belirtmişsiniz.yalnız arabanız her ne kadar yeni alınmış olsada 2.el statüsünde ve nette 319 tl + ücretsiz kargo imkanıyla.yani sizin istediğiniz fiyat burada satmak için biraz pahalı.yine de hayırlı satışlar dilerim. :)

sonbul evet haklisiniz 2. el oldu her ne kadar guzel olsada ama inanin sifirdan farksiz fotograftada goruyorsunuz dusunen olursa kargo ucretini ben odeyebilirim belki anlasirsak tesekkurler

Roze araba cok yeni ve guzel dusunurseniz biraz indiririm ama 180 yapamam uzgunum

yaramı deşme ama yaaa...evet araba çok güzel...farkındayım ama ne yapiim.200 bütçem var 180 e alırsam kargo 20 falan tuta r herhalde...neyse ben burdayım,kararın değişirse hani....sat sat sat hadi bana sat:) please...

evet katılıyorum burda bu fiyata satmak biraz zor... hem bazı mağazalarda daha yüksek modeller bu fiyatın altına kadar düşüyo..

sız de haklısınız herkezın bı butcesı var bısey dıyemem ama 180 olmaz cok uzgunum sıze yapabılecegım 250 lıra olur anca o da seni uzmeyeyım dıye sızın kararınız degıırse ben de burdayım :)

Son düzenleme:
evet katılıyorum burda bu fiyata satmak biraz zor... hem bazı mağazalarda daha yüksek modeller bu fiyatın altına kadar düşüyo..

adaercan fıyatı yuksek buluyorsunuz belkı ama ınanın bu arabanın tek eksıgı magazadan degıl de benden alıyor olmanız yanı magazaya koysan 330 lıra verecegın araba bu ne yazıkkı benden alınca ıkıncı el oldu ıste bu model ayrıca bastonların arasındakı en kullanıslılardan bırı zaten neyse satamazsak yapacak bısey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…