Hanimlar kraft london bebek arabami satmak istiyorum kizim 3,5 aylik kucyk oldugu icin kullanamadik en fazla 1ay kullanildi o da ara sira heryere arabamizla gidiyoruz o yuzden sifir ayarinda 04.04.2013 de alindi garantisi herseyi var cok rahat kullanimi kollari yukselebiliyor iki kademe sepeti kullanisli istediginiz ayarda sirt kismi ayarlanabiliyor tam yatisi var on tekerler 360 derece donuyor bana baska bi araba hediye geldi e haliyle bu araba bosta kaldi ilgilenenlerle gorusebiliriz
Arabanin fotograflari bunlar fiyatida 280 dusunuyorum
sonbul evet haklisiniz 2. el oldu her ne kadar guzel olsada ama inanin sifirdan farksiz fotograftada goruyorsunuz dusunen olursa kargo ucretini ben odeyebilirim belki anlasirsak tesekkurler[
180 e verirseniz hemen alırım... Söylediğiniz fiyat biraz yüksek ikinci ele göreve bizi aşıyor.... umarım anlaşırız...ben ablama almak istiyorum yardımcı olursanız çok seviniri m...
Roze araba cok yeni ve guzel dusunurseniz biraz indiririm ama 180 yapamam uzgunum
arabanız çok güzel ve temiz.sizde zaten kullanmadığınızı belirtmişsiniz.yalnız arabanız her ne kadar yeni alınmış olsada 2.el statüsünde ve nette 319 tl + ücretsiz kargo imkanıyla.yani sizin istediğiniz fiyat burada satmak için biraz pahalı.yine de hayırlı satışlar dilerim. :)
yaramı deşme ama yaaa...evet araba çok güzel...farkındayım ama ne yapiim.200 bütçem var 180 e alırsam kargo 20 falan tuta r herhalde...neyse ben burdayım,kararın değişirse hani....sat sat sat hadi bana sat:) please...
evet katılıyorum burda bu fiyata satmak biraz zor... hem bazı mağazalarda daha yüksek modeller bu fiyatın altına kadar düşüyo..
sız de haklısınız herkezın bı butcesı var bısey dıyemem ama 180 olmaz cok uzgunum sıze yapabılecegım 250 lıra olur anca o da seni uzmeyeyım dıye sızın kararınız degıırse ben de burdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?