How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

KPSS'ye nasıl başvurabilirim??

Nasıl başvuracağım nereye gitmem gerekiyor??

Universite birdemisin bende bas vurucam lise mezunu olarak ama basvurular haziran sonunda bizim univrrsitede ogrenci islerindekiler yardimci oluyor ordan basvuruyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bankadan ücretini yatırıyosun sonra sınav basvuru merkezlerınden basvurunu yapıyosun:34:

Universite birdemisin bende bas vurucam lise mezunu olarak ama basvurular haziran sonunda bizim univrrsitede ogrenci islerindekiler yardimci oluyor ordan basvuruyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında lisansa başvurucaktım da ben kaçırmışım tarihini..

Daha önce lisans bitirmediysen 1. sınıfta lisans sınavına giremezsin. En az 3. sınıf olman gerek oda diğer sınava kadar mezun durumunda olabilirsen..
Önlisans ( 2 yıl myo) bitirmediysen ancak liseye girebilirsin
Onun başvurularıda haziranın sonunda sınavıda eylülde.

Aslında lisansa başvurucaktım da ben kaçırmışım tarihini..
Kpss şartlarını bilmiyorsan, Ösym'nin sitesinden öğrenebilirsin
Lisansa başvurman için lisansı bitirecek seviyeye gelmen lazım yani en az 3. sınıfta okuman ve lisansı bitirebilecek kapasitede olman lazım
Üni. okurken lise ve önlisans mezunlarına yönelik olana girebilirsin ösym'de başvuru tarihleri vardır - birşeyleri merak ediyorsanız hele ki sınavlarsa (üni öğrencisi olarak bilmeniz lazım) ÖSYM'nin sitesini incelemeni tavsiye ederim.

Kpss şartlarını bilmiyorsan, Ösym'nin sitesinden öğrenebilirsin
Lisansa başvurman için lisansı bitirecek seviyeye gelmen lazım yani en az 3. sınıfta okuman ve lisansı bitirebilecek kapasitede olman lazım
Üni. okurken lise ve önlisans mezunlarına yönelik olana girebilirsin ösym'de başvuru tarihleri vardır - birşeyleri merak ediyorsanız hele ki sınavlarsa (üni öğrencisi olarak bilmeniz lazım) ÖSYM'nin sitesini incelemeni tavsiye ederim.

Teşekkür ederim..

Back