Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen yardımcı olur musunuz?
lisans içinse başvurular bitti malesef
Ben daha 1. Sınıfım lisans için başvuracaktım ama önlisans lise için olana nasıl ve ne zaman başvurabilirim?
onu basvuruları hazıran sonunda
Nasıl başvuracağım nereye gitmem gerekiyor??
Universite birdemisin bende bas vurucam lise mezunu olarak ama basvurular haziran sonunda bizim univrrsitede ogrenci islerindekiler yardimci oluyor ordan basvuruyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bankadan ücretini yatırıyosun sonra sınav basvuru merkezlerınden basvurunu yapıyosun
Sınav başvuru merkezi derken neresi oluyor??
ösym bazı okullara başvuru merkezı kuruyo adreslerine internetten bakabılırsın....
Çok teşekkür ederim peki hangi bankaya yatırmam gerek yada ptt ye mi yatırmalıyım??
ben halkbanka yatırdım ama başka bi bankaya sordugun zamanda soyluyolar şu bankaya yatırabılırsın dıye....
Kpss şartlarını bilmiyorsan, Ösym'nin sitesinden öğrenebilirsinAslında lisansa başvurucaktım da ben kaçırmışım tarihini..
Kpss şartlarını bilmiyorsan, Ösym'nin sitesinden öğrenebilirsin
Lisansa başvurman için lisansı bitirecek seviyeye gelmen lazım yani en az 3. sınıfta okuman ve lisansı bitirebilecek kapasitede olman lazım
Üni. okurken lise ve önlisans mezunlarına yönelik olana girebilirsin ösym'de başvuru tarihleri vardır - birşeyleri merak ediyorsanız hele ki sınavlarsa (üni öğrencisi olarak bilmeniz lazım) ÖSYM'nin sitesini incelemeni tavsiye ederim.